top of page

Tomi, Budapest Diósd határából


AZ ORSZÁG BÁRMELYIK PONTJÁN LEHET MÁR!


Novemberben tűnt el Budapest Diósd határából. Egy év körüli, kistestű, vékony, félénk kisfiú. Az albumában vannak még további képek róla minden oldalról!

A környéket bejártuk, kiplakátoltuk. Értesítettük a rendelőket, menhelyeket, szervezeteket, tetemelszállítókat. Sehol nem találtuk meg elütve, a szomszédok sem zárták be.

Ha még a környéken lenne már megtaláltuk volna,mert rengetegen figyelik.


Mostanra már bárhol lehet! Becsapdázhatták, befogadhatták, elszállíthatták.

Zártkerti rész,sok itt a kóborka. Sajnos csak nemrég tudtuk meg,hogy több befogás is volt erre, ezért is keressük most már mindenhol! Ha még él akkor akárhova elszállíthatták! (Nem érdekel ki fogta be és miért! Semmi ügyet nem akarok csinálni belőle! Csak vissza szeretném Őt kapni!

Oda adni érte a jutalmat,és elfelejteni ezt az egész rémálmot örökre!) Beléptem sok vidéki csoportba is,de így sem láthatok minden macskás posztot. Illetve az összes menhely és gyepmesteri telep nevét vagy oldalát sem ismerem.

Lehet olyan emberhez került akinek fogalma sincs róla mennyire keresem! Lehet már chipet is kapott. Én a fiatalabb kori képeivel tudom igazolni az otthonát. Kóbor cicaként került ide az anyjával és testvérével. Nekik is nagyon hiányzik! (Ők már ivartalanok. Tomika is most ment volna műtétre akkor kapta volna a chipet is.) Kicsi vékonyka cica,fele akkora maradt mint a többiek,pedig extra vitaminokat is kapott. Félt az idegenektől,megsimogatni sem hagyta magát senki másnak. De ez változhatott,főleg ha éhezett.


Ha valakinél van,nagyon hálás vagyok érte,hogy vigyázott rá,és most is gondját viseli! Megtérítem minden orvosi és tartási költségét! Alá írok bármilyen szerződést is,hogy vissza kaphassam,ha szervezethez került volna.

Itt van a családja,és nagyon várjuk haza!


Kérek szépen Mindenkit ha látja vagy megtalálja értesítsen azonnal! Tel.: 06309645464

(Ha valaki halva találja kérem akkor is szóljon! Had hozzam haza eltemetni,had gyújtsak egy gyertyát érte,és had búcsúzhassak el,megköszönve mindazt a sok jót amit kaptam Tőle!)

0 comments

Comments


  • Facebook
  • Twitter
bottom of page