top of page

Bármilyen segítséget  köszönünk!

Minden jellegű segítséget nagyon köszönünk! Tevékenységünk önkéntes, munka mellett végzett. A kutyaálmok valóra válása visz minket előre, a legnehezebb időkben is, már hosszú évek óta.

Tárgyi adományokat, építőanyagokat, kutyakaját, pórázokat, bármit, ami jól jöhet, szívesen fogadunk!

 

Adományok leadhatóakrészünkre Ózdon

       a Csipegető Büfében.

       a Szuperinfó Árpád vezér úti szerkesztőségében,

       a Vasvár úti Állatijó Állateledel Boltban,

      

Perselyünk ezeken kívül a Gyújtón lévő Újságosstandon is megtalálható.

Budapesten részünkre adomány leadható

     a Raktár úti Ziegler Állateledel Boltban, és

     a Dr.Bubó Állatpatikában (Dr. Bubó Állatpatika-Állateledel, Budapesti út 66., 2040 Budaörs).
     
Mindkét helyen kedvezményesen vásárolhatsz a részünkre !

 

Amire  FOLYAMATOSAN szükség van:

És most jöjjön a dolog prózaibb része... Lesz itt szó oltási könyvről, bolhákról, bélgilisztáról, kölylökkutyatápról. Egyszóval : róluk.

 • Oltás/ok költsége 
  Így a kutyus nagyobb védettséget szerez, a Gazdinak pedig növeljük a befogadó kedvét, hiszen csak az első oltást kell megtérítenie. (Ez biztonsági okokból szükséges.) A legfontosabb pedig, hogy a kellő védettség kialakuljon. Kölyköknél az ismétlő oltásokra, nagyobbaknál egy kombinált oltásra és egy veszettség ellenire van szükség. Ha egyetlen oltást is vállalsz, már sokat segítesz, hiszen ahány kutyusról gondoskodni kell, ez már nehezen kigazdálkodható. Alap esetben egyetlen oltásuk van. Cicákért egytlen oltás ára sem kérhető el, nem fizetnék ki. Pedig elkel minden macseknak a védőoltás.
   

 • Ivartalanítás
  a legtöbb, amit tehetsz egy állatért. Rengeteg már a (szörnyű még kimondani is) feleslegesen világra jött kutya és cica, kevés már a jóember ennyi állatra. Ha egy kutya vagy cica ivartalanítását állnád, vagy beszállnál a költségekbe, akkor Te rengeteget teszel az állatokért. Irányárak (súly és egyebek befolyásolják:) :  nőstény macska: kb. 10-12000 Ft. kandúr: kb. 4000 Ft. szuka kutya: kb. 12000 Ft. kan kutya: kb. 6000 Ft.
   

 • Féreghajtók, vitaminok
  Ezer forintért egy alkalommal 40 kilónyi kutyát tudok kezelni bélgiliszta ellen, tehát akár egész almokat is, ismételve. 1500 Ft-ért tudok venni olyan vitamint egy tégellyel, ami rengeteget javít a rossz bőrben kezeim alá kerülő kutyákon, macskákon. Az ilyesmi is sokat segít, hidd el, a napi dolgok, és ezáltal a nagy csodák kivitelezésében.
   

 • Rendszeresen szükség van Frontline-ra, és más, élőskődő elleni szerekre
  Bolhairtó sampon kb. 500-1200 Ft, nyakörv kb. 500 Ft, Frontline 2500 Ft. Sok bosszúságtól kímél meg ezek használata, embert és állatot egyaránt

 • Orvosi költségek
  ​Esetleges betegségek kezelésében való segítség: reméljük, nem kerül rá sor, de sajnos, bármi megtörténhet. Az orvosi költségek és a gyógyszerek, az erősítők is sokba kerülnek, ha ebben segítesz, nem kell máshonnan elvonni a pénzt.
   

 • Kaja

 • egy kutyus havi adagjának ára mennyi lehet? Na, ez jó kérdés. Ezt igazán nem tudnám megmondani. Mindig több mindent veszek, többféle igényeknek és pociknak megfelelve, nem tudnám kutyánként lebontani. Van, aki ezt szereti, van, aki azt; van aki, sokat  eszik, van, aki kevesebbet; van, aki válogatós, és van, aki mindent megeszik. Ezért azt, hogy ki mennyit szán virtuális kedvencére addig, míg pártfogásra szorul, mindenkire rábízom. Kiindulásnak pár infót megadok: csirkeláb (imádják): 85/kg. csirkefej (szintén): 120/kg. Konzerv (nagy kedvenc, kölyköknél kötelező): akcióban:90, olcsóbb: 120, jobbféle: 180-200. Kölyöktápok (imádják): kis csomag: 300Ft. 10 kilós friskies (nagy kedvenc- kölyökben és felnőttben is)): 3500 Ft. Junior konzerv: 200 Ft. Pedigree konzerv (bolondulnak érte): kb.600 Ft. Szalámi (mindenki szereti): kb.250 Ft. Alutasakosak (igazán piciknek): kb.100 Ft. Sült kacsa (megőrülnek érte): 200/kg.
  A Tápfutáron keresztül küldhetsz nekünk elöre kifizetett ennivalót: http://www.tapfutar.hu
   

 • Kiegészítök
  nyakörv, póráz, tányér, amik akár vele is mehetnek új helyére. 

bottom of page