Gazdit keres!

Menhelyről kihozott kutya után nem kell ebadót fizetni!

 

Kutyusaink és cicáink oltási könyvvel, 8 hónap felett ivartalanítva, örökbefogadási nyilatkozattal fogadhatóak örökbe,

kölcsönös szimpátia esetén, szerető, gondoskodó gazdik számára. Az örökbefogadási nyilatkozatot ITT töltheted le: 

Folyamatosan frissített képek Kiskapud lakóiról a Facebookon:   https://www.facebook.com/pg/kiskapud/photos/…

Putnoki kóbor kutya

Putnoki kóbor kutya

 • Facebook
 • Twitter

S.O.S. neki az élete a tét... Putnokon kóborol... 🙁
egy megosztás kérhetek hátha lenne befogadója vagy gazdi... köszönöm! 🙂

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Kutya

Kan

Krumpli

Krumpli

 • Facebook
 • Twitter

Így kell élni egy kiskutyának, szerető kezek ölelésében, és jóllakottan szaladozva... Nem pedig láncra kötve, magára hagyva, érintéstől rettegve...

Ő a kiskutya, akit Putnokon ítéltek fagyhalálra, mert magára hagyták egy lánc végén, bezárva. Jólelkű embereken múlott, hogy nem halt éhen, hogy lett alatta szalma, hogy nem adta fel teljesen...
Tegnap este viszont már annyira fázott, hogy az egyik állatbarát, aki etette, megfogta és elhozta, mert már nem bírta tovább nézni a szenvedését. Úgyhogy este megjelentek ezzel a kis reszkető krumplibogárral itt nálunk Kiskapudon, és mi nem küldtük tovább.
Azóta már láttam a segítségkérő posztját is, amin több, mint ezer megosztás volt, de a jószándékú posztoló kioktatásán és a "jajmentsemegvalaki" kommentelen kívül érdemben senki sem igazán nyilatkozott. Ja igen, ki ne felejtsem, vannak ott olyan megnyilvánulások is, hogy "Borsodban mindenki szar állatkínzó", meg hogy "arrafelé nincsenek állatmentők"... De kérem szépen, vannak, többen is, csak mindenki kezd beleszakadni abba a rengeteg mentendő állatba, amelyet ezek a "csodás emberek" kitermelnek, akiknek pl természetes, hogy kölyköt láncra köt, meg hogy egy kutya vashordóban éli le az életét, és persze az is, hogy a nőstény kutyák folyamatosan vemhesek...

A kiskutya a Krumpli nevet kapta tőlünk, kb 4-5 hónapos kisfiú, soványka, és telis-tele van szeretettel... ❤ Éjszaka otthon aludt, melegben, még mosolygott is álmában. Holnap orvos, szurik, oltás, chipezés, és hamarosan gazdikeresővé válik. Természetesen olyan gazdit keres majd, aki nyomokban sem emlékeztet a régire...!
Ha pedig esetleg a régi "gazda" nehezményezné, hogy valaki jószándékkal levette a láncról a kiskutyát (aki hozzáteszem, közterületen volt megkötve) a mínusz tizenfokban, akkor keressen engem névvel, és már megy is feljelentés ellene állatelhagyás-és kínzás miatt!
Aki segítene a kis Krumpli állatorvosi költségeiben, az az otp 11734121 - 23501007 számlaszámon keresztül (rövidített banki nevünk: Kiskapudért Egyesület) megteheti, és mi hálásan köszönjük!
Elmondhatatlan teltházban csináltunk helyet ennek a kislegénynek, de az érzés kárpótol minket minden érte meghozott áldozatért: ő már biztosan nem fog megfagyni a hidegben...!

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Kutya

Kan

Artur, Miskolcon

Artur, Miskolcon

 • Facebook
 • Twitter

Jánosik Timea:
MISKOLC! Akik érdeklődnek felőle nekem nem valami bizalom gerjesztőek! Mentse meg valaki ezt a gyönyörűséget mielőtt rossz kezekbe kerül!

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Kutya

Kan

Kuvasz, 6 éves

Kuvasz, 6 éves

 • Facebook
 • Twitter

Jánosik Tímea:

🙏 KÖNYÖRGÖM! 🙏 Osszuk már ezerrel hátha beleszeret valaki, mert a gazdája sajnos nem csak fenyegetőzik!!!😢😢

Nagyon sürgősen gazdit vagy befogadot keres ez a gyönyörű kuvasz! Szándékosan vágtam le a posztoló nevét,mert nem akarom hogy olyan üzenetekkel bombázzák ami nem segíti előre a kutyus életben maradását ne adj Isten meg gyorsítja a halálát! Pár nap haladékot kapott a kutyus de akinél van keresi a lehetőséget ..
aki tud megoldást az keresse a Kiskapud - Herosz Ózdi Szervezete oldalt és Boglárka Csegöldi segíteni fog!

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Kutya

Kan

Jessy

Jessy

 • Facebook
 • Twitter

Tegnap elment Pizza, erre ma küldte maga után a hasonszőrű utódját...

Hajnalban látták szegény kutyust Kiskapudon, a menhely körül mászkálni. Valószínűleg itt dobták ki. Reggelre tovább ment, a mellettünk levő településen, Királdon bukkant fel. Onnan már nem volt ereje tovább menni.
Érte mentünk... Sovány, fél, fázik, és hihetetlen módon megtört a lelke. Hátat fordít a világnak. De azért már kaptam puszit.

Jessy lett a neve. Legény kutyus, fiatal. Chipje nincs.
Megerősítjük, megkezdjük az oltásait, ivartalanítva lesz. És mindeközben vissza adjuk a hitét...

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Kutya

Kan

Jeremy

Jeremy

 • Facebook
 • Twitter

A mi gyönyörű Jeremy kutyánk eladósorba került, ugyanis gyönyörűen helyre jött, a bundája is, a lelke is..

Jeremy fiatal, kb egyéves, különleges megjelenésű, ivartalanított fiú kutyus. Kutyákkal jól kijön, embereket nagyon szereti, csak új helyzetekben eleinte fél. Játékos, kedveskedő természetű. Kajáját a mai napig félti a többi kutya elől, de ezt leszámítva végtelenül barátságos és jámbor kutyus.
Közepestől valamivel nagyobb testű. Akár benti kutyusként is el tudom képzelni, kintinek csak úgy adjuk, ha be is mehet. Nagyon vágyik az emberi társaságra, és nagyon meg akar felelni.

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Kutya

Kan