top of page

Gazdit keres!

Ózdi cicák

 • Facebook
 • Twitter

Kiss Katalin/Facebook
Nagyon SOS-be keresek gazdikat vagy befogadót ennek a 3 gyönyörű pici cicának!!!☹De csak is bentre!
2 fekete és 1 vörös van!A vasajtó mögött élnek...☹Nem szeretném,hogy megfaggyanak vagy bajuk essen...Nagyon félnek,így kézzel nem foghatók meg csak csapdával!De ha lenne nekik befogadó becsapdázom őket!Nekem már abszolút nincs helyem...Nem tudom őket fogadni...😔Kérlek osszátok,hogy legyen esélyük egy jobb életre!🙏🙏
Ózd!! Borsod megye!
Csak privát üzenetekre reagálok!

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Cica

Kandúr

Bigyó és Bogyó

 • Facebook
 • Twitter

A 2 kis tesó Miskolcról, akiken egész egyszerűen senki nem akart segíteni...

Idén érkeztek, egy hete pont. Full csipásan, atkásan, férgesen, tüsszögve, félve. Orvosi kezelés, meleg hely, minőségi kölyökkaja, vitaminok, gondoskodás és szeretet. Ez a recept, és mára ilyen gyönyörűek lettek! És már ki sincsenek a hízelgésből, hálálkodásból.

Már kaptak oltást is, és hamarosan gazdikeresők lesznek, csakis szobacicának!
A rengeteg kutyus és az általuk adott rengeteg teendő mellől kevéske időm jut a cicákra, de sosem felejtkezek el róluk! Őket is viszem orvoshoz, nekik is vesszük és rendeljük a finom kajcsikat, a reggeli óráim nagy része mindig az övék, és figyelek a kis dolgaikra, igényeikre.
Sok szeretetet kapok tőlük.
Most már ettől a 2 kis manótól is, akiknek a nagy világon sehol, de sehol máshol nem akadt hely... És ők ezt tudják, és tenyerembe bújva újra meg újra megköszönik.

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Cica

Kandúr

Szuka

Tarka Cica

 • Facebook
 • Twitter

-

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Cica

Szuka

nösteny

Rózsa

 • Facebook
 • Twitter

A napokban érkezett... Csont és bőr, és nagyon durva állapotban van a fülecskéje 🙁

Ennek a cicának már nem sok lett volna hátra, valószínűleg a mostani mínuszokban nem lett volna ereje tovább. Pedig szegénykém telis-tele van szeretettel... Ha csak ránézek, dorombol.

Erősödnie kell, és a gyulladást lehúzni, majd műtét vár rá.
Jólelkű állatbarát emberek udvarára ment be, ez volt az isteni szerencséje! Innen nem zavarták tovább, nem irtóztak tőle, hanem megetették, és segítséget kértek. Így érkezett csütörtökön a gondozásunkba ez a végtelenül kimerült cica. Boldog, hogy van egy kis zug, ami az övé, hogy melegben van, hogy finom falatok várják...
Még a szurik közben is dorombol! Nem hiányzott, persze, újabb cica, főleg, hogy épp aznap reggel jött 2 ágrólszakadt kölyök is. De tudtam, ha ez a cica kint marad a hidegben, ellátatlanul, kínok közt lesz vége. És ezt nagyon nem akartam. Így lettünk megint eggyel többen...

Orvosi költségeiben segít a megtalálója! Köszönjük neki!
Vetri Dmg-t, valamint jó minőségű cicaeledelt viszont örömmel fogadnánk, hogy mielőbb megerősödhessen ez a sokat szenvedett, mégis bízni kész cica!

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

Cica

nösteny

Kandúr, nöstény

Csíkos, Amazon, Tarkica

 • Facebook
 • Twitter

Szerető gazdira vár nálunk Ózdon Csíkos ( elől a szürke cica)! Fiatal, kb másfél éves, ivartalanított lány cica. CSAKIS SZOBACICÁNAK, BENTI TARTÁSRA!

Csíkos kissé magának való, nem egy tolakodó természetű cica. A sok cica közt eléggé el van nyomva, sok időbe telt, mire megszokta és elfogadta ezt a közeget. Hálás, csendes, játékos cica.

Ivartalanított, tesztelt (negatív), van alapoltása és leukozis elleni is.

Osszátok kérlek! Tudom, hogy egy átlagos szürke cicáért sosincs nagy tülekedés, de hátha megtaláljuk azt az embert, aki pont Csíkosra vár...
Én hiszem, hogy egy napon neki is igazi, saját otthona lehet! Nálunk nagyon mellőzöttnek érzi magát szegény, és ezért annyira visszahúzódó. Egy gazdi mellett tudna igazán kibontakozni...
Háta mögött Tarkica egyelőre nem gazdikereső, mellette a hamuszürke-fehér Amazon viszont még mindig az

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

cica

Kandúr, nöstény

kandúr

Luck

 • Facebook
 • Twitter

Kb 5-6 hónapos, ivartalanított fiú cica

Luck még mindig várja az igazit nálunk, Ózdon. CSAKIS SZOBACICÁNAK, BENTI TARTÁSRA MENNE TOVÁBB!!

Kedves, hízelgős, de nagy benne a kalandvágy is. Ezért valóban felelős gazdinak adjuk csak örökbe, akinél nem opció az, hogy kiugorhat az ablakon, kiszaladhat az ajtón.
Kutyákat nagyon szereti 🙂

Hasmenéssel küzdött kicsi kora óta, ami teljesen helyre jött, majd újra kezdődött. De az étvágya, közérzete teljesen jó mellette. Úgy gondoljuk, ha kikerülne a sok cica közül, és több idő, figyelem jutna rá, az étkezésére is, akkor megszűnne ez a probléma.
Játékos, hálás teremtés.
Ivartalanított, van alapoltása és leukozis elleni oltása is, tesztelt (negatív).

Örökbefogadnád?

SMS 070 597 8277

cica

kandúr

1
2
bottom of page