top of page

Ne nézz félre!

A Facebook-oldalamon érthesíthetsz, ha Ózd környéki veszélyben lévő állat​​ról van tudomásod
 

Állatkínzásról, kutyaverekedtetésröl szeretnéd a rendörséget értesíteni?

Az ózdi rendörség száma: 06-48/570-070,emailje: ozdrk@borsod.police.hu

 

Ózd környékén kóbor, éhes, beteg állattal találkoztál?

SMS: (06) 70 597-8277, a telepünkön viszont sajnos létszámstopp van.
Kérjük, ezt tartsátok tiszteletben.

Ha hirdetéssel kell segíteni, a dikuszka@gmail.com-ra kérek fotót, némi infót és telefonszámot!

 

Egész egyszerűen sem anyagilag, sem emberileg-fizikailag, sem hely szempontjából nem bírunk több kutyát vállalni. Nem azt kérem, hogy bárki hagyja kint a hidegben, ha kóbor kutyát lát, vagy dobja ki a sajátját, hanem éppen ellenkezőleg:

azt kérem, próbáljon mindenki egy jó megoldást találni az érintett négylábú számára!
Mi hirdetéssel tudunk segíteni.

 

FELHÍVÁS  A JÓÉRZÉSŰ EMBEREKHEZ!

 

Hiába létezik az állatvédelmi törvény, mindnyájan tudjuk, hogy sajnos ez nem állítja meg a gonosz embereket a négylábúak bántalmazásában. Tudom jól, hogy a Rendőrség nincsen felkészülve az állatkínzásos esetekre.

Éppen ezért kampányt indítok az állatkínzók ellen!

Aki tud a környezetében olyan állatról, akit kínoznak, éheztetnek, bántanak, nem megfelelően bánnak vele, vegye fel a kapcsolatot velem, és én lépni fogok! A kis láncon tartott kutyák ugyanúgy védelemre szorulnak, mint a megmérgezett cicák. Aki lát olyan esetet, hogy kocsiból állatot dobnak ki, az ne dugja homokba a fejét, jegyezze fel gyorsan az autó rendszámát, mert ez is büntetendő cselekmény. Fontos, hogy végre összefogjunk az állatokért!

 

Talán, ha a gonosz, állatokkal nem méltó módon bánó emberek látják, hogy tetteik nem maradnak titokban és következmény nélkül, kevesebb szenvedő, illetve feleslegesen elpusztuló kutya és cica lesz. Ne feledjük: ők nem tudják megvédeni magukat, és segítséget sem tudnak kérni. A mi felelősségünk kiállni mellettük!
Bejelentést lehetőleg névvel és elérhetőséggel kérek, hogy a továbbiakban segíteni tudj nekem a körülmények tisztázásában.

 

bottom of page