top of page

Bobi

Bobi, egy ózdi gazdis kutyus. Az Ózdi mentéssel közösen segítünk rajta! Nem keres átvevő szervezetet, a gazdival ragaszkodnak egymáshoz!


Bizony Sajnos, ilyen durva sérüléseket szerzett egy kutyus az egyik ózdi utcában. Ő házon belül volt, valószínűleg a kerítésnél állhatott, és nagy eséllyel elvadított kutyák kaphatták el kívülről szegényt. Orrát és füleit leharapták! Bobinak hívják, egy idős néni kutyusa. Gazdi és Bobi nagyon szeretik egymást.

Ahogy jött az infó róla, még aznap orvoshoz vittük Dáviddal. Azért ketten mentünk, mert azt gondoltuk, hogy a kutyus nehezen mozgatható és bonyolult eset lesz. Ehhez képest Bobi hatalmas örömmel fogadott minket, gond nélkül eljött velünk az orvoshoz, és a kutyákkal, akikkel találkozott, is teljesen normálisan viselkedett. Bobi életvidám, energikus, szaladozik, ugrál, jókat eszik, ebben mi is segítünk most már. Azóta is visszük doktor úrhoz, és kedden altatásban meg is lesz műtve. A Doki szerint is jobban van, mint először volt! Mi abban segítünk Bobinak, hogy a rendelőbe hetente kétszer lejusson, az Ózdi mentés pedig az orvosi költségeit rendezi. Rajtuk keresztül tudjátok Bobi orvosi költségeit segíteni! Megint bebizonyosodott: az élet a legnagyobb forgatókönyvíró!

Bobi jó étvágyú, vidám kutya a történtek ellenére is, kérlek, drukkoljatok neki! Felmerült a pesti klinika ötlete is, de mind úgy ítéljük meg, hogy meg lehet őt itthon is gyógyítani, és jobb neki, ha idős gazdijával marad! A kutyát tartjuk mindannyian szem előtt (mellette azért a nénit is), ezért is született meg ez az összefogás! Köszönet Heninek a közvetítésért! És köszönet a szomszédban élő, állatbarát hölgynek is! Ami pedig nagyon fontos mondanivalója Bobi történetének: sajnos, az utcán kóborló, elvadított kutyák ilyen bajt is okozhatnak, a zárt portán lévő kutyáknak. Nem tudom, mi a jó megoldás, ami mindenkinek,- a kutyának is!!-, jó. Csak azt tudom, hogy sürgősen meg kell találni...! Hajrá Bobi, gyógyulj meg, és kérlek, vigyázz magadra, és a gazdidra is!

0 comments

Comments


  • Facebook
  • Twitter
bottom of page