top of page

Marshall

Szeretném, és Marshall is szeretné, ha a Facebook népe nem válna ismét rögtönítélő bizottsággá!!

Marshall és társa szökdösését sajnos nem tudták a gazdák megakadályozni, pedig már a kerítést is megcsinálták. Valószínűleg valaki megunta ezt, és az próbálta ilyen kegyetlen módon kivégezni az egyik kutyát. Marshall nagyon jó természetű kutyus, ezt mindenki elmondta, aki ismeri. Jámbor, barátságos az emberekkel, simán oda állhatott a gyilkosa elé, akkor is ha nem ismerte. A gazda már megbánta, hogy nem akarta este engedni az állatorvosi ellátást, de a rengeteg vért látva nem bízott a gyógyulásban.

Ennek a családnak már két kutyáját is lőtte le vadász a múltban :( Erdő mellett élnek, és sajnos a vadászok egy része visszaél vele, hogy vadat űző kutyát lelőhet. Ha nem űzte, akkor is azt mondja, és ugye a kutya nem tudja elmondani a saját igazát sajnos...

A gazdák folyamatosan érdeklődnek Marshall állapota felől. Egyikük most volt itt, személyesen is megköszönte, hogy orvoshoz vittük Marshallt, és segítünk rajta. Egy nagyobb összeggel hozzá járult az orvosi költségekhez. Beszélgettem vele, és nem igazán tartom elképzelhetőnek, hogy rosszat akarna vagy akart volna valaha a kutyának. Túl sok olyan gazdával álltam már szemben, akik bántották a kutyájukat, azok nem így viselkednek.

Természetesen az igazat csak a Jóisten tudja, valamint Marshall és az elkövető. Sajnos, tudjuk, hogy a vadászok összezárnak, ha vadász tette, nem fogjuk tudni kideríteni a kilétét. És ha meg is lenne, mint ahogy fentebb írtam, le tudná rázni magáról a büntetőjogi felelősséget... Sajnos, Marshall nem fogja tudni nekünk elmondani, hogy mi történt. De a Jóisten meg fog fizetni annak, aki ezt tette, ebben biztos vagyok! Azonban mindenkit arra kérnék, a távolból ne ítélkezzen. Marshall régi gazdái között van egy fiúcska is, aki most nagyon nem érzi jól magát sem a történtek, sem a kommentek miatt. A gazdák megígérték, a másik kutyára most már sokkal jobban fognak vigyázni, maguk sem szeretnék, ha egy ilyen szörnyűség ismét megtörténne!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page