top of page

Panír, jó természetű, szófogadó, ragaszkodó


Panír szerető gazdiját várja Kiskapudon, immáron oltásokkal, chipezve és ivartalanítva!

Panír kb 3 éves fiú kutyus, közepes testű keverék. Nagyon jó természetű, szófogadó, ragaszkodó kutya, tele szeretettel. Barátságos, emberekkel és kutyákkal egyaránt jól kijön. Éber, okos, és nagyon meg akar felelni.

Igazi, szerető gazdit érdemel, aki tényleg komolyan gondolja. Ha úgy érzed, Te vagy az, akkor küldj rám kérlek 1 SMS-T (06705978277, hívni nem érdemes), a saját és a Panír nevével. Ő jelenleg Ózd mellett él, egy zsúfolt menhelyen, kennelben. Pedig nagyon szeretne sokat mozogni, szabadon játszani, a gazdi igaz barátja lenni... Panír oltásokkal, chipezve és ivartalanítva, jelképes örökbefogadási díjért fogadható örökbe. Örökre.

Panír az a "vasgyári" kutyus, aki hónapokon keresztül Miskolcon kóborolt, és egy buszmegállóban élt. Ágnes Kovács Vasicsekné hirdette sokáig lelkiismeretesen, de sajnos senki nem jelentkezett a kutyusért. Olyan környéken volt, hogy csoda, hogy nem tűnt el végleg. Sajnos, nagyobb szervezetek sem fogadták. Nem volt sérült, nem volt csontsovány (bár jó húsban sem...), és persze nem is fajtatiszta. A sok csalódás, a megaláztatások, a halni készülő álmok nem látszottak kívülről...

Tudom, nem pont nekünk, legszerencsétlenebbeknek kellett volna meglátnunk benne ezeket. De mégis így alakult, és nemrégiben megérkezett Ágiék által ez a kedves legény Kiskapudra... Megfogni is alig lehetett, annyira félt a póráztól, de szerencsére nálunk nagyon hamar megnyugodott. Először a kertben volt, de unatkozott, kivittük Kiskapudra, és ott azonnal barátokat szerzett, még a kennelrácsok mögül is. Panírról az első, ami eszembe jut, hogy mennyire örül, hogy végre tartozik valakihez, valahova... Mennyi remény és mennyi kedvesség veszett volna oda vele... Szóval, így leszünk mi mindig egyre többen :(

De bízom benne, hogy az igazi meglátja ezt a posztot, és nagyon gyorsan rájön, hogy Panírnak mellette a helye...! Segítsetek egy osztással, hogy ez mielőbb így lehessen!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page