top of page

Tazmánka és Anikó

Anikó és Tazmán a rendelőnél. Nem sok olyan jólelkű, korrekt embert ismerek, mint Anikó... Amy után Tazmán, két eset, amikor nélküle nem tudom, mit tettünk volna... Tazmán jelenleg a kiskertben él az otthonukban, de a hely nagyon kellene egy öreg, sokat szenvedett kutyusnak, ezért (is) nagyon fontos lenne, hogy mielőbb megtaláljuk a szerető gazdit...

TAZMÁN SÜRGŐSEN SZERETŐ GAZDIRA VÁR ÓZD MELLETT, Víg Anikó-nál!!!

Tazmán kb. 7-8 hónapos, mudikeverék, ivartalanított kan, akit nemrégiben találtak Ózdon, Szennán.

Nekem szóltak róla,, de mivel egyrészt teljes teltház, másrészt épp a parvoba esett Ruby életéért küzdöttünk, nem tudtam segíteni. Így viszont a kutyus az utcára került volna vissza, éhesen, oltalom nélkül...

Ez nagyon rossz érzés volt,... és ezért, bár szégyelltem magam, hogy a nyakába teszek megint egy újabb sorsot, ismét Víg Anikó-hoz fordultam, aki ezúttal is megmentett minket! És ezzel ezt a nagyszájú fekete kutyust is! Ezúton is nagy-nagy köszönet neki! Tazmán állatorvosi költségeire összegyűjtögettem, hisz ez a minimum, így már oltásokon, chipezésen és ivartalanításon is átesett.

Már csak a szerető, türelmes gazdi hiányzik, de az nagyon, ugyanis Anikónál is vészes helyhiány van. Tazmán eleven kutyus, igazi pásztorkutya, aki terel, hajt és beleszól mindenbe :) Nem fél semmitől és senkitől, így hatalmas szerencse, hogy nem hozzánk került, a totális teltházba... Éber, bátor, jó jelzőkutya és becsületes barát. Türelem kell hozzá, hiszen még fiatal, ereje teljében van, de meghálálja a törődést, vigyázna gazdájára és otthonára minden erejével! Kisebb közepes testű, erősen mudijellegű fickó.

Tazmán oltásokkal, chipezve és ivartalanítva, költségeihez való, jelképes 4.800 Ft-os hozzájárulásért, szerető gazdi számára örökbe fogadható. Érdeklődni utána Víg Anikó.nál lehet, itt, vagy a 0670/3277-839-s számon. (Kérlek, osszátok! Megcsúsztam a hirdetésével, mert egy hete már nem tudtam gép elé keveredni, és szégyellem magam Anikó előtt... Ő segített megint a bajban, ne hagyjuk cserben, találjunk gyorsan gazdit ennek a nagyszájú, ragaszkodó legénynek!!!)

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page