top of page

Ruby

Szeretném megköszönni a sok-sok segítséget, amit a napokban kaptunk! Szóhoz sem jutok, hogy ennyien megmozdultatok értünk, a Falkáért! Az áramszámlát időbensikerült rendeznünk, és még kajára is maradt, nagyon hálás vagyok ezért mindenkinek!!! Sajnos, a rúd továbbra is ránk jár, baj jön baj után, ahogyan lentebbi posztomban olvashattátok, újra ránk támadt a gyilkos parvó... A képen látható, kedves... Ruby kutyusért küzdünk épp :( Kérlek, szorítsatok, hogy mi győzzünk, mert az nem történhet meg, hogy ezt a jólelkű, sok rosszat megélt kutyust elveszítsük... ÉS MOST MÁR VALÓBAN LÉTSZÁMSTOP, AMIHEZ JÓ IDEIG MUSZÁJ TARTANUNK MAGUNKAT, KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A MEGÉRTÉST!!!

Felelőtlenség lenne a totális teltházba, a minden küzdelmünk ellenére is sajnos még mindig uralkodó sárba, a nehéz helyzetünkbe, kettőnk fogyatkozó erejébe és most már a fellángolt vírusba újabb kutyát befogadunk... Bízom benne, hogy a megértő emberek lesznek többségben, mert már nagyon belefáradtam, hogy a mi indokaink szinte sosem számítanak...és hogy az emberek nagy része úgy gondolja, csak nekünk kell újabb és újabb áldozatot hoznunk...

Tehát: STOP! Aki bármilyen ügyben keres, kérem, smst küldjön (0670/597-8277), rengeteg a teendőnk és a bajunk is sajnos, képtelenség a telefont folyamatosan magamnál tartani és minden hívást fogadni. Netközelben csak ritkán vagyok, tehát ha bármi sürgős ügyben kerestek (csak ne befogadás miatt, kérem ezúton is!!!), sms-ben jelezzétek, ne facebookon. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget mindenkinek! Egy falkányi kutyus fogadta nagyon-nagy hálával, mert ők bizony, heti szinten vagyonokat esznek meg, és már kezdtek kicsit kétségbe esni szegénykéim, ahogyan megérezték az én kétségbe esésemet az anyagiak miatt... És imádkozzatok Rubyért...Nem halhat meg!!! És imádkozzatok Perditáért, a másik új kutyusunkért is (szintén én találtam...), nehogy beleessen ő is. Remélhetőleg, akik egy ideje már nálunk vannak, az oltásoknak és a megerősödött immunrendszerüknek hála, védettek már, de azért persze, mindig aggódom mindenkiért. És aki ismeri ezt a betegséget, a parvot, az jól tudja, mennyire kegyetlen gyilkos, mennyire elűzhetetlen, aljas kór, és ők most biztosan átérzik a szívemben tomboló félelmet... Ruby, gyógyulj meg! A Jóisten vezetett az utamba azon a napon, most is ő kell legyen, aki vigyáz rád és megóv téged...!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page