top of page

SomogyvĂĄri Éva Ă©s barĂĄtai - Göd Ă©s Dunakeszi

Ezen a kĂ©pen lĂĄtszik a kedves kis szeretetdoboz, amivel Évi elkezdte a gyƱjtĂ©st nekĂŒnk, aztĂĄn "kicsit" kinƑttĂ©k magukat :) !!!

SomogyvĂĄri Évi - az Ƒ neve mĂ©g az, ami idĂ©n KarĂĄcsonykor belĂ©m vĂ©sƑdött örökre, Ƒ mĂ©g egy olyan ember, aki a könnyek Ă©s a fojtogatĂł fĂĄjdalom idejĂ©n mosolyt Ă©s könnyebbsĂ©get tudott hozni magĂĄval! Ɛ Ă©s a pĂĄrja is vĂ©gtelenĂŒl pozitĂ­v Ă©s jĂłindulatĂș ember!

Ɛk Gödön Ă©s Dunakeszin kezdtek gyƱjtĂ©sbe rĂ©szĂŒnkre, smst Ă­rt egy napon, hogy tudjak rĂłla. MĂĄr akkor szimpatikus lett! AztĂĄn közeledett a KarĂĄcsony, jöttek sorra a csapĂĄsok, Ă©s Ă©n mĂĄr Ășgy Ă©reztem, többĂ© nem tudok örĂŒlni semminek.

Ám közben megĂ©rkezett Évi Ă©s pĂĄrja Kiskapudra, nagy dobozos kocsival, telepakolva, Ășgy, hogy mĂ©g a bĂ©relhetƑ autĂłt is volt, aki adomĂĄny gyanĂĄnt felajĂĄnlotta! Évi egy szeretetdobozzal kezdte az egĂ©sz gyƱjtĂ©st az elejĂ©n, aztĂĄn ezt jĂłcskĂĄn kinƑttĂ©k :)

HozzĂĄnk mĂĄr rengeteg mindennel Ă©rkeztek el, több szĂĄz kilĂł szĂĄraz tĂĄppal, rengeteg konzervvel, prĂ©mium kajĂĄkkal, cicakajĂĄkkal, tĂĄnyĂ©rokkal, aprĂł pĂ©nzzel, meleg holmikkal, ĂĄgyakkal, jutalomfalatokkal, jĂĄtĂ©kkal, Ă©s mĂ©g sok-sok mĂĄssal, Ă©s legfƑkĂ©ppen rengeteg szeretettel!

MĂ­g a fiĂșk pakoltak, Évi nagy-nagy örömmel, Ă©s felkĂ©szĂŒlve, gumicsizmĂĄban, bejött a kutyusok közĂ©! Ahogy lĂĄttam az Ƒszinte, nyĂ­lt arcĂĄn, egy Ă©lmĂ©ny volt szĂĄmĂĄra az egĂ©sz, Ă©s lĂĄtszott rajta, mennyire megĂ©rti, ki is az a VargĂĄnya, ki az a PetykĂł, Ă©s Ă­gy tovĂĄbb...

Évi nagyon jĂł ember, Ă©s ebben a vilĂĄgban, ahol megdöbbentƑ gonoszsĂĄggal tud mind többször feltörni az emberi rosszindulat, vĂ©gtelenĂŒl jĂł Ă©rzĂ©s volt valaki, aki egĂ©szen mĂĄskĂ©nt lĂĄtja a dolgokat. A szĂ­vĂ©vel... KöszönjĂŒk a sok-sok mindent, minden adomĂĄnyozĂłnak, Ă©s termĂ©szetesen Évinek Ă©s pĂĄrjĂĄnak! KĂŒlön köszönet Évinek az erƑt adĂł szavaiĂ©rt! Köszönöm, hogy hoztĂĄl egy kis könnyebbsĂ©get azokban a rettenetes napokban... RemĂ©lem, mĂ©g tĂ©nyleg talĂĄlkozunk!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page