top of page

Somogyvári Éva és barátai - Göd és Dunakeszi

Ezen a képen látszik a kedves kis szeretetdoboz, amivel Évi elkezdte a gyűjtést nekünk, aztán "kicsit" kinőtték magukat :) !!!

Somogyvári Évi - az ő neve még az, ami idén Karácsonykor belém vésődött örökre, ő még egy olyan ember, aki a könnyek és a fojtogató fájdalom idején mosolyt és könnyebbséget tudott hozni magával! Ő és a párja is végtelenül pozitív és jóindulatú ember!

Ők Gödön és Dunakeszin kezdtek gyűjtésbe részünkre, smst írt egy napon, hogy tudjak róla. Már akkor szimpatikus lett! Aztán közeledett a Karácsony, jöttek sorra a csapások, és én már úgy éreztem, többé nem tudok örülni semminek.

Ám közben megérkezett Évi és párja Kiskapudra, nagy dobozos kocsival, telepakolva, úgy, hogy még a bérelhető autót is volt, aki adomány gyanánt felajánlotta! Évi egy szeretetdobozzal kezdte az egész gyűjtést az elején, aztán ezt jócskán kinőtték :)

Hozzánk már rengeteg mindennel érkeztek el, több száz kiló száraz táppal, rengeteg konzervvel, prémium kajákkal, cicakajákkal, tányérokkal, apró pénzzel, meleg holmikkal, ágyakkal, jutalomfalatokkal, játékkal, és még sok-sok mással, és legfőképpen rengeteg szeretettel!

Míg a fiúk pakoltak, Évi nagy-nagy örömmel, és felkészülve, gumicsizmában, bejött a kutyusok közé! Ahogy láttam az őszinte, nyílt arcán, egy élmény volt számára az egész, és látszott rajta, mennyire megérti, ki is az a Vargánya, ki az a Petykó, és így tovább...

Évi nagyon jó ember, és ebben a világban, ahol megdöbbentő gonoszsággal tud mind többször feltörni az emberi rosszindulat, végtelenül jó érzés volt valaki, aki egészen másként látja a dolgokat. A szívével... Köszönjük a sok-sok mindent, minden adományozónak, és természetesen Évinek és párjának! Külön köszönet Évinek az erőt adó szavaiért! Köszönöm, hogy hoztál egy kis könnyebbséget azokban a rettenetes napokban... Remélem, még tényleg találkozunk!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page