top of page

Buresch Anett és barátai

Buresch Anett. Nemrégiben hallottam a nevét először, de most már soha sem felejtem el :)

Ö és a barátai minden évben, Karácsonykor gyűjtenek valahova állateledelt, ahol úgy érzik, igazán nagy a szükség. Régi barátunk, Lakos Andy volt az, aki jószívvel beajánlott minket, és aki végtelen örömmel jelezte, amikor ránk esett a választás!

Beszéltünk is Anettal, segíteni akarását maximálisan éreztem. És... aztán egy nap megérkezett a gyűjtés egyik része, másik nap pedig a másik, nagyobb része. Hatalmas dobozokban érkeztek a 12 kilós, jó minőségű tápok, kis híján 400 kiló kutyatáp, és még finom cicakaja is!

Nagyon meglepődtem, és ha akkor már a baljós napokat is éltük, mégis megmelegítette a szívem az a rengeteg táp, ami a kocsimba is alig fért be, és ami az ország másik feléből érkezett, nagy-nagy szeretettel! Köszönöm Anettnak és barátainak, és természetesen Andynak is, hogy a mi kutyusaink részesülhettek abban a megtiszteltetésben, hogy nekik szólt a gyűjtés! Köszönöm, hogy a Karácsony minden napján és estéjén teli tányér lehetett a sok-sok kutyusunk mindegyike előtt! Ez nekem végtelenül jó és megnyugtató érzés volt, és nélkületek nem ment volna! Ezután is nagy étvággyal és nektek minden jót kívánva fogyasztják a falkatagok a finom tápot, amit tőletek kaptak! Köszönjük! És bár az emberek nevével mindig hadilábon állok (a kutyákéval soha!), biztos megértitek, miért is jegyzem meg mégis Anett nevét örökre...Az a jó érzés, amit akkor éreztem, amikor a sok tápot megláttam, abban a rettenetes időszakban (ez az első napján volt) nagyon sokat jelentett nekem!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page