top of page

Betsy

Nos, most ennyi telt tőlem, adtam egy kis olvasni valót a ránk kíváncsiaknak végre :) Viszont 3 napja olyan kínzó fejfájással küzdök, hogy magam sem gondoltam, hogy ezen az éjszakán a gép elé bírok ülni, de tudtam, Ciluettről várják sokan a híreket, és az újtéris gyerekekről is annyira mesélni akartam, Geryt meg már olyan régóta világgá akarom kiáltani, akárcsak Zeuszkát vagy Virschlit (és van még sok-sok adósságom, még nagyon régről is, egyetlen kulcsszó hozzám a türelem.......), és a kis feketék oltására is muszáj lenne, hogy érkezzen segítség, úgyhogy ez most így alakult, ilyen sztorizós lett az éjszaka :)

És láss csodát, észre se vettem, de elmúlt a fejfájásom...Lehet, reggel újból azzal ébredek, de talán, ha nem lesz senki, aki korán reggel felverjen telefonon, és egy picit pihenhetek, mielőtt nekimegyünk az újabb zsúfolt és dolgos napnak, akkor megvan az esély most már rá, hogy könnyebb napok várnak rám, fejfájás nélkül...

A fejem egyébként azóta fáj ilyen iszonyúan és nem múlóan, mióta azt a szegény rotit kidobták ott, Kiskapud és Várkony között, azok a gonosz emberek...És sajnos, azóta már nem is látjuk a rotit szegényt, semerre, pedig minden nap és minden éjszaka keressük őt...:( Aki ennivalót vagy ennivalóra szeretne küldeni, az kérem, ne habozzon, hatalmas a megmentettjeink száma, nagyon nagy szükségünk van minden segítségre. Kutyaólnak is még mindig nagyon nagy hasznát vennénk, köszönet ezúton is azért a szép ólért, amit végre megkaphattak a szétesett régi helyett Szájmon és Mörfi kutyusaink a héten! Rongyok, plédek, szőnyegek is jöhetnek. Ha valaki ír levélben felajánlást, én nem érkezik tőlem válasz, kérem, küldjön rám smst (0670/597-8277), mert a fb-s levelezésem már nem látom át, a gmail fiókom folyamatosan be akar telni, a napi rengeteg telefonhívást pedig képtelenség mind fogadni. Most elköszönök, ahogy lesz időm és erőm, jövök újra. Leveleket most nem nagyon tudok nézni, mert inkább írtam, meg azért sem, mert van valami baj a gépemmel, egyre többször leáll, és a képeket tartalmazó leveleket régóta nem akarja megnyitni egy csomó esetben. türelmeteket ezúton is köszönöm.

Ja, és még valami: a képen Betsyke, amint éppen jól érzi magát :)

Biztosan lesz, aki megint csak azt látja meg, hogy lenne mit összesepregetni, de komolyan mondom, már nem érdekel. Talán inkább sepregessen a maga háza előtt az olyan ember, aki ebben a cuki képben csak ilyesmit tud meglátni... :) Jövök majd.

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page