top of page

Kiskapud tele van


Kérem, aki tud, holnap (hétfőn) adjon be bármilyen jellegű (de leginkább húsra lenne szükségünk) kutyakaját Kiskapudra!

Én nem leszek kint, Csuzlinkával leszünk Pesten, újabb műtéten, de természetesen Dávid kint lesz a Falkával. Délelőtt van, aki kivigye, onnantól késő estig kint van, nyugodtan megállhattok ennivalóval nála, örömmel fogja fogadni. (van, hogy nem hallja, ha hátul van, hogy jött val...aki, de a kapu elé bármi letehető, és elnézést érte, hogy ilyenkor nem személyesen vesszük át, de a kutyusok hálája az ismeretlen segítőket is utoléri, biztos vagyok benne...) Holnapra van rendelésünk a putnoki kutyaboltból, lesz is, aki érte megy (köszönet érte Dávid anyukájának!), és köszönet azoknak, akik hozzájárultak ehhez a szokásos hétindító rendeléshez, és köszönet a Falusi Húsboltnak is, a szokásos hétfői támogatásáért, a megfőzendő finom falatokért.

De mivel a Falka nagyon népes (tényleg nem ok nélküli a létszámstopunk...), még így sem elég a kaja szerdáig, amikor is újabb két helyről rendelünk. Valamennyi tápunk még van, de a kutyusok vacsorára csak a húst fogadják el. Csirkeláb, fej, farhát, a nagy kedvenc - a sült kacsa, disznóhúsok, csontok, tejcsi, szalámi, konzerv, kölyöktáp, pékárú.... tényleg bármi jöhet!

Köszönet a közelben élő állatbarátoknak, ha segítenek minket ezen a hétfői napon, amikor hiába a szükség, én nem tudok kaja után menni sehova, hiszen az Egyetemen leszünk. Rongyokat is örömmel fogadunk!

Aki pedig távolabbról segítene, az kis tagszervezetünk (herosz ózdi szervezete) otp 11734121-20043678-00000000 számú számlaszámán keresztül megteheti továbbra is, köszönjük! Minden segítséget és minden ehetőt örömmel és nagy hálával fogadunk!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page