top of page

Gyógyszerekre lenne szükségünk


Mint tudjátok, holnap megyünk Pestre Andrissal, Csuzlinka újabb műtétjére. Az Egyetemmel szemben van egy állatpatika, ami nekem a múltkor is hatalmas élményt jelentett, miután beszabadultam (a mi környékünkön ilyen nincs). Mindenképp szerettem volna néhány fontos dolgot ezúttal is megvásárolni, ám sajnos még annyi sem jött össze, ami fedezné Csuzlinka holnapi költségeit.

Mindemellett hatalmas köszönet annak a néhány embernek, aki segített, a mi kis túlélőnk is hálás érte! Most viszont, hogy nyakunkon a halálos vírus (olvashattátok lejjebb a kis Guba történetét, amibe a szívem a mai napon beleszakadt), muszáj lenne ednia és calopet pasztákat vásárolnom, ha a baj nem állna meg (de ne így legyen!!), ne ezek hiányán múljon a gyógyulás. És mindenképp szerettem volna pasztás féreghajtót venni a kölykeinknek és Anikó néni cicáinak is. A paszták darabja 3-4000 ft között van. Kérem, aki hozzá tud járulni egy-egy paszta megvásárláshoz, tegye meg, hogy holnap, ha már állatpatika közelében vagyok végre, vehessek... A szívemnek is egy kis gyógyír egyébként, mert én ha magam alatt vagyok, nem ruhákat veszek, meg nem a lakásba ezt-azt, hanem kutyakaját és lehetőség szerint gyógyszereket nekik...

De msot nem csak rólam, az én lelkemről van szó, hanem hogy nagy a szükség most a falka körül ezekre a pasztákra, amik bizony sokszor csodát tesznek, és ha nem is, akkor is enyhítik a fájdalmat, a kínt... És aki még úgy érzi, hogy szeretne Csuzlinka holnapi költségeiben segíteni, az kérem, tegye meg, mert jelenleg a szerdai nagykeres kajarendelésre eltett pénzből kell kiegészítenünk, ami összejött rá, és ez nem a legjobb megoldás. Kis tagszervezetünk (Herosz ózdi szervezete) számlaszáma. otp 11734121-20043678-00000000, minden segítséget hálásan fogadunk! (annyi fájdalom lett e hónapban ránk kimérve...legalább csak az anyagiak miatt ne kelljen, hogy fájjon a szívünk, kérem, aki tud, segítsen...Mostanában ritkán kértem, amit csak tudtunk, megoldottuk, de lassan lehetőségeink végére érünk...:( Ha pedig még bárki úgy érzi, hogy az úti költségben tudna segíteni, az az én nevemen lévő, K&H:10400353-86766575-86871000. számlán keresztül meg tudja tenni. Segítsetek nekünk. Most rengeteg a baj. A képen Csuzlinka és Mirike. Holnap szorítsatok a kis túlélőnek nagyon.

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page