top of page

A Relax Stúdió adományairól

Szokott az sajnos úgy lenni, hogy valakiknek, akik sok jót tesznek velünk, újra meg újra elfelejtek köszönetet mondani a fb-s Falka-barátok előtt.

Ez persze soha nem azért van, mert hálátlan lennék (ez az érzés nagyon távol áll tőlem!), hanem a túlhajszoltságból eredő feledékenységem miatt, másrészt azt is tudom, hogy ezek a segítők nem is várják el sosem a nyilvános köszönetet, mégis, nekem lenne fontos, hogy kimondjam: ez szép volt tőletek, és nagyon köszönjük!

Nos, pontosan így járok újra meg újra az ózdi Relax Stúdióval, a Spar mellett lévő Szoláriummal, benne az aranylelkű Niki és Józsi, és a sok-sok jóérzésű adományozó, akik által időről időre összegyűlik egy-egy nagyobb összeg, amivel újra és újra megmentenek minket! És amit én újra meg újra elfelejtek megköszönni itt is :( De ez most megfordul, végre akkor jut eszembe a feléjük érzett hála, amikor épp gép előtt vagyok, és így világgá tudom kiáltani: nagyon szép, amit tesztek folyamatosan a Falkáért, Kiskapudért, és nagyon köszönjük, hogy vagytok! Köszönet Nikinek és Józsinak az állatbarát hozzáállásért, az önzetlenségért, és köszönet minden egyes adományozónak a jólelkűségéért! A Falka boldog, és üzeni, minden bizonnyal a Relax Stúdióba járna, ha barnulni szeretne :) :) A képen két grácia a háromból, Csézy és Phoebe, ketten a nagy Falkából, sokuk nevében üzenve: Köszönjük, Relax-stúdió Ózd!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page