top of page

Pihe

Pihe szerető és most már csakis végleges gazdira vár Kiskapudon!

Pihe már sok viszontagságon ment keresztül, pedig még csak 4 hónapos. Kiskorában bedobták egy állatbarát ismerősöm udvarára, így került a látómezőnkbe. Oltásai és chipezése után rátalált egy szerető gazdi, akiről úgy tűnt, élete végéig szeretni fogja. Ám sajnos a körülmények úgy alakultak, hogy Pihének mennie kellett innen, így visszakerült hozzánk.

Most egy kissé elveszettként érzi magát egy népes kennelben, hiszen ő hónapokon át ahhoz szokott, hogy egy család udvarán éldegél.

Pihe kb. 4 hónapos, kislány, csodaszép, selymes bundájú, okos, éber kutyus. Kb. közepes testű lesz valószínűleg, bátor házőrző és becsületes barát. Még kissé kászta, de hiszen kölyök. Foglalkozni kell vele, és szeretni kell nagyon, ennyi a titok...Pihe most már csak olyan gazdi jelentkezését várja, aki tényleg komolyan gondolja... Pihét egy szép ház tágas udvarán tudnám elképzelni, ahol nagy hideg esetén a házba is bemehet, és ahol van idő rá, és ahol örökre terveznek vele... Pihe, ez a csodaszép kislány több oltással, chipezve, költségeihez való, jelképes 3.800 Ft-os hozzájárulásért cserébe szerető és komoly gazdi számára örökbe fogadható. Érdeklődni utána nálam lehet: 0670/597-8277 (érdemes smst is küldeni,ha nehéz elérni), vagy itt fb-on, a poszt alatt jelezve, hogy kitől várjak levelet. Bízom benne, hogy Pihe végre megtalálja az Igazit, ahol sokat mozoghat és ahol igazán és egy kutyaéleten át kitartva szeretik...

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page