Boka

Boka még mindig szerető gazdiját várja Kiskapudon!

Ő az a kutyus, aki anno, még tavasszal, felbukkant a házunk előtt egy reggel, és onnan egy tapodtat sem mozdult...Azóta falkatag! Boka egy nagyon nagyra nőtt kamasz, boxerarccal, de attól jóval nagyobb testtel. Végtelenül jóindulatú kutya, akinek fát lehet vágni a hátán, és aki egy játékért bármire képes lenne. Kutyákkal szemben abszolút nem domináns, mindenkiben a játszópajtást keresi. Néha kicsit sok, de ez azért lehet, mert nem jut rá elég figyelem meg idő, pedig ő azt egész biztosan százszorosan meghálálná. Megbízható és meggyőző házőrző. Igaz barát, az az igazi nagy mamlasz, akit nagyon lehet szeretni! Kicsit még szertelen, ugrabugra, olykor szerintünk nincs tisztában azzal, hogy ő valójában mekkora is.... Kb. másfél éves lehet, ivartalanított kan. Idősek és pici gyerek mellé nem feltétlenül ajánlott, kissé heves természete és nagy termete miatt.

Boka oltásokkal, chipezve és ivartalanítva, költségeihez való, jelképes 4.800 Ft-os hozzájárulásért szerető gazdira vár.

  • Facebook
  • Twitter

HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678. Külföld: IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000,  BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now