top of page

Bobi és Herceg

Bobi

Bobinak már 2009 óta próbáltam gazdit keresni, amikor is szólt a gazda családja, hogy az idős néni otthonba kerül, és két ktuyájának, Zseminek és Bobinak új otthon kellene. Több helyen hirdettem őket, írtam is róluk, mégsem, mégsem, senki nem jelentkezett értük. A családot sokszor szinte lehetetlen volt elérni, egy közös ismerőstől tudtam meg, Zsemit valaki befogadta a családból, ám Bobi még sorsára hagyottan várja a csodát. A szívem szakadt meg érte. Feltettem Őt újra a gazdikeresőbe, és jelentkezett is egy kedves ózdi család, hogy ők annyira megsajnálták a csepp legényt, hogy ideiglenesen magukhoz vennék a lakásukba. Megörültem, befogadó hívta a család számát, hebegés-habogás, átirányítás egy másik rokonhoz, majd homályos információk után annyi kiderült: Bobi már nincs meg.

Hogy mi lett a sorsa, a kapkodó, ideges női hang nem árulta el, ám állította: semmi baja nem lett. A címét megtudva az átmeneti gazdinak jelentkezett hölgy visszahívott engem, mi pedig még aznap elmentünk arra a címre, végig mentünk az utcán, hiszen csak egy vezetéknevet tudtunk, semmi mást, házszámot sem. Nagy nehezen megtaláltuk, hosszas csengetés után kijött egy bizalmatlan hölgy, aki elmondta: a férje ismerőséhez került Bobi, nem, fogalma sincs róla, mi a pontos cím, vagy mi az új gazdi neve. (No comment...) Ám állította: jó helyen van.

DE HOL??? Többen aggódunk Bobiért, ez őt nem érdekli, a család általam ismert tagját egyelőre nem érem el. Az egyetlen, amiben reménykedhetünk, hogy valaki rá ismer. Ő BOBI, és NAGYON KERESSÜK!!! Szeretnénk többen is tudni, hogy valóban jó helyen van-e, ha igen, megnyugodhatunk végre, ha nem, segítünk neki! És most nem késnénk el, és nem hagynánk Őt cserben, csak legyen még lehetőségünk rá! Meg kell találnunk Bobit, muszáj megtudni, mi történt vele, hová került, hol él, boldog-e, biztonságban van-e.

Aki látta Őt valahol, vagy bármit tud róla, kérem, keressen meg engem: 0670/ 597-8277, dikuszka@gmail.com

Bobi kb. 3-4 éves, kistermetű keverék legény, ragaszkodó, becsületes, szeretnivaló. Nem találkoztam még vele sajnos, de mintha ismerném Őt. Aggaszt a sorsa nagyon. Kérlek, segítsetek. Szennán élt évekig egy idős néninél Zsemi vizsla (jellegű) társaságában, aztán állítólag átkerült a Vadász útra, a bizalmatlan, őt ismeretlen helyre örökbe adó családtagokhoz. De hogy valóban átkerült-e oda, ez is félinformáció. Szinte semmit nem tudunk Bobiról...

Keressük meg Őt!

Fazekas Ildikó

Ózd, 2010. március 14.

Herceg

Herceg, eredeti nevén Borisz, aki az én szerelmetes pitbullom volt ott, ahol már évek óta etetjük a kutyusokat, és akit tudtunk, már elhoztuk onnan. Azonban Herceg -gazdája érzketlensége folytán- nem kerülhetett új otthonba, és ez év januárjában bekövetkezett, amitől mindig is rettegtem: eltűnt! Várkony környékén veszett el, harci kutya (bár csak külsőleg, a szíve nem ismeri a harcot), ezért módfelett aggódom Érte.

Sintértelepre nem került, az itteni vadászok ellen egyszer már elindított harcom miatt nem valószínű, hogy ők végeztek volna vele. Teste sehonnan nem került elő.

Félek, nagyon félek, hogy rossz kezek közé került, hogy olyan "emberek" ejtették csapdába, akik nem azt látják Hercegben, ami ő maga: a kedvességet, szelídséget, hűséget. Különleges ismertetőjele, hogy amikor örül, szinte vicsorog, annyira ráncolja az orrát. Tigriscsíkos pitbull keverék kan, kérem, aki látni véli Őt, vagy felismeri, azonnal jelezze felém a 0670/597-8277-s számon. Ha szerető otthonba került, akkor megnyugszom, ám ha bajban van, segítenem kell neki! Nem történhet meg, hogy irgalmat nem ismerő "emberek" gyilkost faragjanak ebből a csupaszív kutyából!

Fazekas Ildikó

Ózd, 2010. március 15

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page