top of page

SAJÓPÜSPÖKI!! LÁTJA ŐT MÉG OTT VALAKI?


Majd 2 hete járok minden áldott este etetni Ózdról Püspökibe ezt a szegény öreg, rossz állapotú puli kutyust.

Sajnos, megfoghatatlan kategória.


A társát elhoztuk (Oli), de őt azóta sem sikerült megfogni.

A temető, majd a renoválás alatt álló templom kapujában húzta meg magát, de valószínűleg mindkét helyről elüldözték

Sajnos, pénteken láttam utoljára, akkor már nagyon kimerült és fáradt volt, de nem sikerült akkor sem megfogni. Az egybe állt bunda megázott, majd ráfagyott.

A kitett ennivaló a szokásos helyről minden nap elfogyott, ám ma este egy kisebb testű felnőtt kutyust találtam a tányér mellett. Majd megfagyott. Elhoztam. (Most itt melegszik a kocsiban az ölemben, el sem enged a mancsaival...) Ám valószínűleg már ő járt megenni a kaját, nem a szegény puli.

KI TUD RÓLA BÁRMIT??? LÁTJA MÉG ŐT VALAKI??? Megszakad a szívem ezért a kutyusért... Az első napokban megörült nekem, közel jött, csóvált is. De sajnos, amikor meg akartam fogni, harapott és elszaladt. Aztán pedig azt a pici bizalmat is kiölték belőle... Csütörtökön már az ennivaló elől is elszaladt.

SZERETNÉNK MEGMENTENI ŐT, HA MÉG ÉL!!! Jó lenne csak annyit tudni legalább, hogy látja-e még bárki, és ha igen, merrefelé húzza meg magát mostanában. Kérem, aki bármit tud róla, írjon üzenetet a Kiskapud - Herosz Ózdi Szervezete fb-oldalnak! Köszönöm!

Reménykedem nagyon. Én vele álmodom, csak ő ezt nem meri egyelőre elhinni nekem... Remélem, a Jóisten elvezeti hozzám az ő megfáradt, megdermedt kis szívét... (Csak ilyen fotóim vannak, de nincs másik ilyen külsejű és állapotú kóbor kutyus ebben a faluban!)

0 comments

Comments


  • Facebook
  • Twitter
bottom of page