top of page

Két kis kutya Járdánházáról

UPDATE: Fuvart keresünk Jàrdànhàzàról Debrecenbe a kis feketènek!

UPDATE: A fehèr kutyus gazdijelöltes, a feketènek keresünk mèg gazdàt! A kutyàkat IVARTALANÍTÀSI KÖTELEZETTSÈGGEL vihetik el!


Szeretnénk kettő kutyának szerető gazdát találni, akik helyileg Jàrdànhàzàn ( Borsod) vannak. Mindkettő picit nagyobb, mint egy puli. Gazdàik otthagytàk őket, de a szomszèdok, arrajàrók ellàtják őket, van fedèl a fejük fölött. Mivel ez nem túl biztonsàgos környèk (kutyaviadalok, àllatkínzàsok), így szeretnènk minèl hamarabb gazdàt talàlni nekik.

A fehèr kutya làny, kb.6 èves. Baràtsàgos, nyugis leànyzó, aki imàdja az embereket. Minden èvben vannak kölykei, de mivel főút mellett vannak egy lakatlan hàznàl, így szinte minden kicsit elütnek... Ennek szeretnènk vègetvetni. Most is vannak "udvarlói".

A fekete kiskutya a kölyke, tavaly született. Ő nagyon eleven, pörgős kisjószàg Csóvàl, de sajnos fèl, így nem tudtuk megnèzni, hogy mi lakozik a làba közt. A testvèrèt a szomszèd àtvette, így màr nekik 3 kutyàjuk van, többet nem tudnak fogadni. A menhelyek, gyepik, szervezetek totàl tele vannak, így nem szeretnènk őket terhelni. Szeretnènk nekik ideiglenes befogadót talàlni vagy vègleges gazdit.

Előre is köszönöm a megosztàsokat, segítsègeket

0 comments

Comments


  • Facebook
  • Twitter
bottom of page