Két kis kutya Járdánházáról

UPDATE: Fuvart keresünk Jàrdànhàzàról Debrecenbe a kis feketènek!

UPDATE: A fehèr kutyus gazdijelöltes, a feketènek keresünk mèg gazdàt! A kutyàkat IVARTALANÍTÀSI KÖTELEZETTSÈGGEL vihetik el!


Szeretnénk kettő kutyának szerető gazdát találni, akik helyileg Jàrdànhàzàn ( Borsod) vannak. Mindkettő picit nagyobb, mint egy puli. Gazdàik otthagytàk őket, de a szomszèdok, arrajàrók ellàtják őket, van fedèl a fejük fölött. Mivel ez nem túl biztonsàgos környèk (kutyaviadalok, àllatkínzàsok), így szeretnènk minèl hamarabb gazdàt talàlni nekik.

A fehèr kutya làny, kb.6 èves. Baràtsàgos, nyugis leànyzó, aki imàdja az embereket. Minden èvben vannak kölykei, de mivel főút mellett vannak egy lakatlan hàznàl, így szinte minden kicsit elütnek... Ennek szeretnènk vègetvetni. Most is vannak "udvarlói".

A fekete kiskutya a kölyke, tavaly született. Ő nagyon eleven, pörgős kisjószàg Csóvàl, de sajnos fèl, így nem tudtuk megnèzni, hogy mi lakozik a làba közt. A testvèrèt a szomszèd àtvette, így màr nekik 3 kutyàjuk van, többet nem tudnak fogadni. A menhelyek, gyepik, szervezetek totàl tele vannak, így nem szeretnènk őket terhelni. Szeretnènk nekik ideiglenes befogadót talàlni vagy vègleges gazdit.

Előre is köszönöm a megosztàsokat, segítsègeket

0 comments
  • Facebook
  • Twitter

HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678. Külföld: IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000,  BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now