top of page

Hajrá, DVTK és köszönjük!

..

.

Tegnap délelőtt hatalmas meglepetésben volt részünk Kiskapudon!!

Én annyit tudtam, hogy jön valaki Miskolcról, hoz tápot a kutyusoknak. Aztán megérkezett egy nagy autó, sok-sok kajával, és bizony a kocsiból a DVTK játékosai szálltak ki!! 3 jólelkű srác jött el a csapatból, és a többiek nevében is hozták a kutyusoknak a finomságokat és 100.000 Ft-t!


Twisterke rögtön a barátjuk lett a fiúknak, és Jódli is a tetőről Megbeszéltük, hogy egy nyugodtabb időszakban jövőre eljönnek majd kutyusokat sétáltatni is A pénzt eltettük a tavaszi újabb betonozáshoz, bízva abban, hogy addig mások is beállnak a fiúk mögé, ha már ilyen híres kutyabarátok adták a kezdő lökést Mit ne mondjak, életre szóló élmény volt nekünk ez a látogatás. Végtelenül jólelkű, segítőkész srácokat ismerhettünk meg Marciék személyében, és nagyon jóleső érzés nekünk, hogy ez a csapat úgy döntött: a Kiskapudi kutyusokat segíti!

Köszönjük fiúk! Öröm és megtiszteltetés, hogy nálunk jártatok, Mónika kutyánk nem hiába ugrált hatalmasakat, amint meglátott benneteket Jövőre várunk Titeket újra! És köszönjük Marci édesanyjának a kedvességét is! Jelentem: a meglepi jól sikerült

Hajrá Diósgyőr!! Hajrá Kiskapud!!

0 comments

Comentários


  • Facebook
  • Twitter
bottom of page