top of page

Kabos, Serényfalva utánról

Kabos már annyira várja a szerető gazdit nálunk, olyan régóta... Akár egy idős, szeretettel teli gazdi mellett is boldogan el éldegélne, aki hideg estéken beengedné őt a házba, és ha kérőn ugat, finom falatokat adni a szájába... Kabos egy öregecske uracska, aki már nem ugrabugrál, nem szertelenkedik, de még éberen figyel, és nagyon tud szeretni...

Kabost év elején mentettük a rendőrség segítségével Serényfalva után, a főútról, miután elütötték és ott hagyták. Szerencsére nem lett nagyobb baja, gyorsan felépült. A nagy kutyatársaságot nem bírja, a kajáját és a simogatást félti tőlük. Jelenleg egy kis pincsivel él itthon a lakásban hatalmas barátságban, tehát nem kiállhatatlan a természete. Udvaron is elvan, ha a lakásba is beengedik. Nincsenek nagy igényei. Annyi, hogy mióta hazahoztuk Kiskapudról, mindig lennie kell itthon jutalomfalatnak :)

Nagyon szeretném, ha valaki beleszeretne, megérdemelné! És még sok szép évet élhetne a gazdi mellett, és társa lenne hűségesen, az biztos!

Kabos kb 8 - 9 éves, szép megjelenésű, kisebb testű, vörös, keverék kutyus. Kabos oltásokkal, chipezve és ivartalanítva, jelképes örökbefogadási díjért szerető gazdi számára örökbe fogadható. Jelenleg Ózdon él. Érdeklődni utána nálam lehet SMS-BEN (06705978277, hívni nem érdemes), a gazdijelölt és a kutyus nevével. Ugye, létezik a nagyvilágban az az ember, aki helyet adna a szívében és az otthonában Kabosnak??

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page