top of page

Állatorvosi tartozásaink túlnőttek rajtunk!!

Állatorvosi tartozásaink túlnőttek rajtunk!! Nagy a baj!! Kérem, aki kimondottan ebben tudna segíteni, jelezze felém, akár a poszt alatt, akár üzenetben, akár sms-ben (06705978277).

Jelenleg ebből a helyzetből nem látunk kiutat! Kis tagszervezetünk (Herosz ózdi szervezete) számlaszáma : otp 11734121-20043678-00000000.

Az új, rossz állapotban vagy balesettel, sérüléssel érkezett négylábúink mellett számtalanszor a rengeteg régebbi kutyus, cica szorul állatorvosi ellátásra. Jelenleg is több kutyánkkal várakozok a rendelőnél, akik közül ketten régebbi falkatagok. Az egyik képen látható Jako füle pár napja hatalmasra dagadt. Kapott gyógyszereket, most pedig műtétre vár. Ennek költsége nem kevés, akárcsak az újak második, kombinált oltása, tekintve, hogy hanyan is vannak. Ma lesz egy fiú kutyus ivartalanítása is, lesz chipezés, több vitamininjekció, és a napokban visszaadott kutyusunk durva, kikapart sebeinek kezelése.

Ez mind - mind pénz, és ez csak egyetlen nap.Csak az állatorvosaink emberséges hozzáállásán múlik, hogy jelenlegi tartozásunk mellett még megkapnak a mentettjeink minden szükséges orvosi ellátást! Köszönjük a Sunlight for Animalsnak, hogy folyamatosan segít minket ezen költségeinkben, de ez már rajtuk is túlmutat! A jelenlegi helyzetünk az : ha nem kapunk azonnali és nagyobb anyagi segítséget az állatorvosi költségeinkhez, bedől minden, az összes jószándékunk ellenére is! Köszönjük a támogatóinknak, akik eddig is mellettünk álltak! Az anyagi segítség nagy részét megeszik a kutyák, cicák. Tankolás, áram, rozoga kenneleink cseréje, és még hosszan sorolhatnám a további kiadásainkat... Segítséget csak magánemberektől kapunk! Minden kiadásunk ellenére újra meg újra rendezünk ellátást, ivartalanítást, oltást, műtétet, mikor mire telik. De a költségek egyértelműen túlnőttek rajtunk!

Ha lenne néhány jólelkű állatbarát, aki megteheti, hogy segítsen, és aki belátja, hogy állatorvosi ellátás nélkül ez az egész nem működhet, az kérem, jelezze a poszt alatt, hogy tartozásaink rendezéséhez szeretne hozzájárulni. Ez most már elkerülhetetlen...

Valószínűleg az ország egyik legszerencsétlenebb befogadó helye vagyunk. Mégis, évek óta nem engedünk abból, hogy a befogadott állataink ivartalanítva legyenek! Kutyáink több oltásos, chipezett kutyák, akik közül többen rendszeresen atka elleni és vitamininjekciókat kapnak. Cicáink mind tesztelve, oltva, szintén féreghajtva.

Jelenleg is több tucat lány kutyusunk vár ivartalanításra, 4 sérvműtöttünk után már Dara műtétje is nagyon sürgetővé vált, fogytán az atka elleni injekciónk, és még a jelenlegit sem fizettük ki... Járvány, nagyobb számú megbetegedés még soha nem ütötte fel a fejét Kiskapudon! Az ország egyik legrosszabb területén végezzük a dolgunkat, nap, mint nap. Rengeteg állatnak mi vagyunk az utolsó esély.

De most fordulóponthoz érkeztünk : ha nem kapunk komolyabb segítséget tartozásaink csökkentéséhez, nem tudom, hogyan tovább, egyáltalán, van-e tovább...

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page