top of page

Visszaadják egy kutyusunkat

Sajnos, ismét visszaadják 1 kutyusunkat... :( Ez a sokadik eset már. Nincs kitartás sajnos nagyon sok gazdában. Poszt később. Nemsokára megyek érte.

Ja, és ráadásul nem szóltak, hogy ez a terv :( Altatni akarták, a Doki szólt nekem, ráismert a nevére. Fiatal kutyus, még másfél éves sincs. Nemrég találkoztunk, egy szóval sem lett említve, hogy gond van.

Nagyon szomorú vagyok. Másnak ennyi egy élet, amiért mi annak idején vért izzadva megszenvedtünk, a kutyussal együtt... Az indok, amikor rákérdeztem : nagyon vakarózik! No comment 😥😠

Boldog - boldogtalan vinne kutyát, de mi természetesen megszűrjük (utálnak is érte, és szidnak minket, akiknek nem adunk - láncra, üres házhoz, riasztó helyett, vikendtelekre, megbízhatatlan személynek, ellenszenves fellépésűnek, stb), és próbálunk életreszóló, igazi gazdikat találni kutyáinknak. És mégis, újra meg újra vannak, akik visszajönnek. És állítom, hogy ez sosem a kutya hibája. Az emberek egy nagy részéből kezd kihalni valami, többek között a türelem, a kitartás, a sírig tartó szeretet képessége....

És sajnos, ahogy látom, ez országosan probléma a menhelyeken, ideiglenes befogadóknál, nemcsak nálunk... :( Ja, és hogy hova tesszük a totális teltházban a visszatérőt, ne kérdezzétek, mert egyelőre bizony fogalmunk sincs. És még eggyel több éhes száj sem hiányzott már. De hogy megyek érte, az nem kérdés... Fotós poszt később, mostanában újra semmire sincs időm.

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page