top of page

Tücsi, az összevert kutyus

Összevert kutyus a kocsimban... Fel sem tud állni szerencsétlen :(

Tartsuk na a létszámstopot....

Egy állatbarát lány udvarán bukkant fel tegnap, rossz állapotban, egy rossz környéken. Hatalmas szerencséje volt, hogy utolsó erejével egy jó embernél keresett menedéket. Tele van kullanccsal, ki tudja, hol és mi történt vele... A háta érintésre is érzékeny, és csak fekszik. Szerencsére enni eszik, nem adta fel...

A megtaláló feltette fb-ra, próbált megoldást találni, de sajnos senki nem kapkod egy sérült, magatehetetlen kutyáért. Délután hozzám fordult, most nemrég elmentem szegény kutyusért. Nagyon nem hiányzott, de neki most S. O. S. segítség kell, ez egyértelmű.

Holnap (csütörtökön) reggel megyünk a gazdijelöltes Picúrral ivartalanításra Barcikára, visszük magunkkal Tücsit, a sérült kutyuskát is. Állatorvosi tartozásaink és költségeink az egekben, muszáj segítséget kérnem. Kis tagszervezetünk (Herosz ózdi szervezete) otp 11734121-20043678-00000000 számú számlaszámán keresztül lehet segíteni. Minden hozzájárulást hálásan fogadunk.

Tücsike testén több apró sérülés is van, sosem lehetett valami boldog élete :( Hirtelen mozdulatokra lesunyja a kis fejét.. Fiatal lányka, chipje nincs. A Jóisten vigyázott rá, hogy túlélte a bántást, és hogy jó helyre menekült be, egy jó ember udvarán rogyott össze. Bízom benne, hogy ezután is szerencséje lesz, és talpra fog tudni állni! Mi segítünk neki ebben, de csak akkor tudunk, ha mi magunk is segítséget kapunk, másképp egyszerűen nem megy...!

Te pedig, aki bántottad ezt a jámbor, aprótestű kutyát, kívánom neked, hogy egyszer akadj emberedre, és akkor majd jusson eszedbe ez az ártatlan szempár... Tücsike, amikor először mellé hajoltam, feküdt ott az udvaron, egy ládában, arcán fájdalmak, és ő megnyalta a kezem... Tudom, hogy teltház, tudom, hogy nem szabadott volna, de gondolhatjátok, hogy abban a másodpercben elvesztem...

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page