top of page

Ödönke

Most csak egy nagyon gyors bejelentkezéshez van erőm, remélem, megértitek.

A fotón Ödönke, aki ma már egy igazi kis rossz, virgonc kölyökkutya! Nagyon hosszú és küzdelmes utat jártunk be idáig, ő meg én, de úgy néz ki, sikerült! Rág, harap, örül, szalad, lesből támad az ajtó mögül, és eszik, rettenetesen jó étvággyal eszik!! Ezúton is nagyon köszöni azt a sok Calopetet, amit a jólelkű emberektől kapott, mert bizony egy több hetes időszakban ez tartotta őt életben! A legkritikusabb napokban is nagyon akart élni, és mi harcoltunk érte és vele, és végül legyőzte a halált!

Ez a kiskutya sokkal erősebb, mint azok az "emberek", akik őt és testvérét egy szatyorban kihajították az autóból! Viszont valószínűleg nem lát, de erről majd később.

Szeretném megköszönni a sok csomagot, amit Lizbeth kérése után küldtetek a Falkának! Kedden és hétfőn több csomag érkezett a Csipegetőbe, nekünk címezve! Egyelőre nem volt erőm memória kártya után menni a telefonomba, anélkül pedig már nem tudok fényképezni, de holnap délután mindezt megoldom!

Köszönjük Misu kutya (anno nálunk Rajmundka) gazdijának a szülinapi akcióját, és az őt szerető emberek jószívűségét, általuk tudjuk a szerdai nagykeres rendelésünket leadni! Donna jól van, a sérvműtöttjeink is jól vannak. Akik úgy érzik, hogy szeretnének nekünk segíteni számtalan költségünkben, azok az otp 11734121-20043678-00000000 számú számlaszámon keresztül megtehetik (Herosz ózdi szervezete), és mi nagy hálával fogadjuk! Sajnos, számomra ez az időszak ismét nagyon kegyetlen és szomorú. Újra rám borult a könnyek és a rémálmok korszaka... Ez az év sajnos tényleg a gyász éve számunkra :( Kérlek, csak akkor keressetek, ha nagyon muszáj, akkor is sms-ben.

Befogadni senkit nem tudunk, nagyon sokan vagyunk! És végképp nem vagyok jelenleg abban a lelki - és idegi állapotban, hogy problémákat oldják meg, a már így is meglévőken kívül. Köszönöm a megértéseteket! Üdvözlettel Ödönke, Lizbeth és a Többiek nevében is! (egy ideig szerintem ritkábban jelentkezem majd, semmi erőm... )

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page