top of page

Egy használt, de jó állapotú, 45.000 Ft-os kennelre gyűjtünk

Egy használt, de jó állapotú, 45.000 Ft-os kennelre gyűjtünk S.O.S., hogy mérsékeljük a totális teltházból eredő gondokat épülő menhelyünkön!!!! Kedves Barátaink! Elmondhatom, hogy egyetlen napunk sem egyszerű, de a mai, ez a vasárnap túltett az átlagon magasan, az biztos. Egyetlen napba annyi minden (jó és rossz egyaránt, munka, teendő, kutyasors...) zsúfolódott be, hogy azon csodálkozok, most még ébren vagyok, és írok. De muszáj, nem alhatok el, mivel nagy kéréssel kell hozzátok fordulnom. Már napokkal ezelőtt ki kellett volna írnom, de nem úgy jött ki a lépés, így viszont nem fogunk segítséghez jutni. Mindjárt kifejtek mindent, és akkor össze fog kapcsolódni a poszt eleje és amire kérek... A mai napról regényt lehetne írni, de most csak az egyik részét mesélem el, néhány szóban, nincs erőm többre.

A totális teltház és a létszámstopunk ellenére három kutyus érkezett hozzánk a mai napon, és egyik esetre sem mondhattunk nemet. Egyiküket a kezembe nyomták, másikukat régóta hirdettem, és ma jött a hír, hogy csúnyán összeverték (ő van a képen), a harmadik kutyust pedig a napokban elütötték, és nem maradhatott tovább a megmentőjénél. Így érkeztek meg ők hárman, Trixie, Turbó és Szimat Kiskapudra, úgy, hogy már valóban megoldhatatlan helyzetbe kerültünk általuk. Hiszen már így is sokszorosan kifeszítettük az összes határunkat... És itt jön a kérés. Lenne egy 1,5x2,5 méteres, használt, de jó állapotú kennel, kéz alól, 45.000 Ft-ért, ám ha néhány napon belül nem tudjuk kifizetni, lemaradunk róla...Viszont nekünk most létkérdés, hogy a mienk lehessen ez a kennel... Pár nap alatt kellene, hogy csoda történjen, és összejöjjön az ára. Mivel kéz alól vesszük, nem boltból, így a saját számlaszámomat tudom megadni, ha bárki úgy érzi, hogy hozzá tudna járulni valamennyivel ehhez a szép kis kennelhez, kérem, segítsen nekünk a napokban. K&H 10400353-86766575-86871000, minden segítséget nagy hálával fogadunk!

Nagy hirtelen több lakója is tudna lenni, ha megérkezne, majd elválik, hogy kit kell legsürgetőbben beköltöztetnünk. Csak ebben a pillanatban négy olyan kutyus fekszik a lábamnál, akik nem igazán férnek már el sem itthon a szobában, sem odakint, a maximálisan zsúfolt Kiskapudon, de az életük múlt rajta, hogy ajtót nyissunk előttük...A helyzetünk tehát nagyon nem egyszerű, ez az egy kennel nem oldja meg minden gondunkat, de hogy hatalmas, életmentő segítség lenne, az biztos... Kérlek, ha tudsz, segíts, hogy összejöjjön ez az összeg! És kérlek, értsétek meg, TELTHÁZ, NEM TUDUNK TÖBB KUTYUST BEFOGADNI, LEHETETLEN!!! Köszönöm a megosztásokat is, a 3 új, terven felül jött kutyusunk és a sok-sok régebbi nevében is!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page