top of page

Kutyus az ózdi vasútállomásról

SÜRGŐSEN EGY MEGBÍZHATÓ BEFOGADÓT KERESÜNK A KÉPEN LÁTHATÓ ALINA SZÁMÁRA!

Ezt a bájos kutyust szerdán hajította be valaki az ózdi vasútállomás területére. Szerencsére pont egy állatbarát, jólelkű lány volt szolgálatban, aki kétségbe esve próbált megoldást találni a félős, megrettent kutyusnak.

Engem ért el egyedül, de én a parvo és a teltház miatt nem mertem igent mondani. Azonban nem hagyott nyugodni a dolog, arra gondoltam, hogy előző éjszaka mínusz 9 fok volt, amikor jöttünk hazafele, és elviselhetetlen volt az érzés, hogy ez a szegény állat odakint marad, oltalom nélkül...Sikerült találnom egy jószívű családtagot, aki 2-3 napra bevállalta, de itt valóban csak néhány napig maradhat, mert utána nem lesz senki, aki napközben ránézzen a kutyusra.

Alina egy végtelenül bájos, szeretettel teli kutyus, aki miután jóllakott, kimerülve elaludt, és azóta sincs vele semmi probléma. Félős, biztosan bántották, de ahogy bízni kezd, végtelen szeretettel fordul az emberhez...Kb. 10 hónapos lehet, kislány és kistestű. Azért nem a végleges gazdit keressük számára, mert még ivartalanítani ilyen gyorsan nem tudjuk, de ha lenne egy szerető hely, ahol egy ideig éldegélhet, akkor ezt is mielőbb megoldanám. Oltást és chipet holnap (ma) kap. Ennivalóval segítenénk, orvosi költségeit állnánk. SÜRGŐS, A HÉTEN EL KELL HELYEZNEM ŐT VALAHOL, HOZZÁNK MÁR VÉGKÉPP NEM FÉR! Aki vállalná Alinát ideiglenesen, kérem, jelezze nálam SMS-BEN (0670/597-8277) Aki pedig Alina orvosi költségeiben szeretne segíteni, azt is hálásan fogadjuk, kis tagszervezetünk (Herosz ózdi szervezete) otp 1173-4121-20043678-00000000 számú számlaszámán keresztül. Alina játékos, ragaszkodó, alkalmazkodó kutyus.

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page