top of page

Burzsika - jó természetü kutyus gazdit keres

Burzsika szerető gazdiját várja már nagyon Kiskapudon!

Burzsika egy nagyon nagy figura, egy vérbeli színész, hatalmas önérzettel és még hatalmasabb egyéniséggel, és szívében sok-sok szeretettel!

Fiatal, kb. 1-1,5 éves, nagyobb testű, keverék kutyus, ivartalanított kan. Nagyon okos, szinte beszél a szemeivel. Hatalmas a szeretetigénye. Akaratos, de alapjában jó természetű kutya. Ő az a kutyus, akit télen jólelkű gyerekek találtak csontsoványan, így került hozzánk. Nálunk hamar magára talált, testileg és lelkileg is helyre jött, bár a kezdet nem volt könnyű, az állatorvos sem volt benne biztos, hogy életben marad, annyira tartós éhezésen ment keresztül. De szerencsére Burzsikában hatalmas volt az élni akarás, és mivel akaratnak tényleg nincsen híján, csak összehozta, a segítségünkkel, hogy életben maradjon! Burzsika azóta is végtelenül hálás, és ha búcsúzóul nem simogatom meg a nagy sietségben, olyan szomorún és vádlón néz utánam, hogy bárhol is járok, inkább visszafordulok hozzá :)

Sajnos, mi a teltházban csak úgy tudtuk megoldani az elhelyezését a kis háznál, hogy láncra tettük, ezért is szeretném mielőbb, ha végre igazi otthonba kerülhetne és kedvére szaladozhatna élete végéig. Meg azért is szeretném, ha ez mielőbb megtörténne, mert Burzsika rendületlenül bízik az emberekben, és abban, hogy egyszer majd őt is kiválasztják, és én szeretném, nagyon szeretném, ha az idő múltával nem adná fel...Megígértem neki, hogy hamarosan szerető gazdi jön majd érte, és annyira jó lenne ezt az ígéretem mielőbb teljesíteni! Mert ha még sokáig kések vele, igencsak szemrehányó pillantásoknak leszek kitéve egy barna-fehér csíkos kutya által, akit úgy hívnak, hogy Burzsika... Burzsi oltásokkal, chipezve és ivartalanítva, költségeihez való, jelképes 4.800 Ft-os hozzájárulásért cserébe, szerető gazdi számára örökbe fogadható! Csak olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki képes teljes szívével szeretni ezt a nagyra nőtt gyereket, aki valószínűleg új otthonában éli majd ki magából második gyerekkorát... Érdeklődni Burzsika után nálam lehet, SMS-BEN (0670/597-8277), Burzsika és az érdeklődő nevével.

Kutyákkal szerintem türelemmel összeszoktatható, bár az ennivalóját félti, valószínűleg nem felejtette még el teljesen a tartós éhezést, aminek valami kegyetlen ember kitette őt...

Ugye, lesz, aki gyorsan beleszeret...?

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page