top of page

Armandka, Susi, Nencsike és Adrika

Ők négyen a "Susik", és még mindig nagyon-nagyon várják nálunk, Kiskapudon, hogy végre valaki beléjük szeressen!

Érdeklődni utánuk nálam lehet SMSBEN!!! (a végén ott a számom)

Nagyon-nagyon várjuk a rendes gazdikat! Azért lenne ez már egyre sürgetőbb, mert egyrészt kezdenek kicsit tartani az idegenektől, mivel leginkább csak kettőnket és a többi kutyát látják. Másrészt sokat vannak bezárva is, pedig imádnak mozogni, játszani, bár azt a nagy ketrecükben is megteszik vacsi után mindig, jó hangosan :) De mozogni csak keveset tudnak. Harmadrészt annyira nincs már helyünk, hogy őket jelenleg féltenünk kell a megfázástól.

És ez a négy drága fekete kiskutya már annyit megszenvedett az életért, hogy semmiképp nem kellene újra lebetegedniük! Ők azok, akik nagyon apróként érkeztek hozzánk, egy esős napon, a gyepmesteri telepről, miután valaki kihajította őket egy nagyon rossz környék határában. Olivernek sajnos nem sikerült, ő rögtön, ahogy megérkezett, és megérezte maga körül a meleget, mosolyogva elaludt örökre... Sokáig nagyon rossz bőrben voltak, ment a hasuk durván, alig volt szőrük, egyiküknek egy nagy puklija is volt, sokáig nagyon féltünk, hogy meg sem maradnak. De ők nem adták fel, mindvégig nagyon jó kedvük volt, rengeteget játszottak, és csak azért is megerősödtek és életben maradtak!

Armandka, Susi, Nencsike és Adrika - négy kis fekete kutya, négy kis hős! Nagyon fontos lenne tényleg, hogy mielőbb szerető gazdira találjanak! Leginkább kertes házba javasolnám őket, úgy, hogy a nagy hidegekben valahova bemenet, és lesz jó, védett helye amúgy is mindenképp.. Talán a nyugodtabbak (főleg Lencsike) lakásban is ellenne. Két kisfiú és két kislány, Adrika a legkisebb. A sok vitamininjekció után most már a 3. oltásukon is túlvannak, chipezve is lettek, úgyhogy most már szerető gazdik, légy szíves, gyertek!

A Sukik több oltással, chipezve és féreghajtva, költségeihez való, jelképes 4.000 Ft-os hozzájárulásért, szerető gazdik számára örökbe fogadhatóak! Aki érdeklődik, az, kérem küldjön SMST 0670/597-8277 számra, a Susik megjelölésével, meg a nevével, és ahogy tudok picit beszélni, megcsörgetem az adott számot, és megköszönöm a visszahívást. (Bocsánat, hogy kicsit körülményes ez az egész, de nagyon sokszor nem tudom ezért vagy azért felvenni a telefonom, és egyébként is jóformán egész nap csörög, ezt már nem lehetne idegekkel és idővel bírni! csak az smsküldés a megoldás, rá kellett jönnöm!)

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page