Kormi kandúr, Bakonybél

2017/11/05

Ezt a cicát nagyon-nagyon keresik!!!

 

Bakonybélből veszett el, de engem is megkerestek vele emailben, ugyanis tudják az aggódó gazdik, hogy egy elveszett állat bárhol felbukkanhat!

Engem nagyon meghatott és megindított, amennyire szeretik, keresik és visszavárják ezt a fekete süldő cicát, ezért kimásoltam a levelet, és felteszem ide, hogy minél többen meg tudják osztani, bárhonnan az országból, hiszen tényleg bárhol lehet szegényke...

Nagyon bízom benne, hogy a gazdik sikerrel járnak, és a Jóisten hazavezeti a cicát! Bízom abban is, hogy nem érte semmi baj, és valaki, akár egy turista, csak jóindulatból hazavitte...Kérlek, osszátok ti is!
A Gazdi levele:
"Üdvözlöm!
Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy 5 hónapos FEKETE KÖZEPES MÉRETŰ MACSKÁNK OKTÓBER 13-17 KÖZÖTT ELTŰNT BAKONYBÉLBŐL! Kandúr, és Kormi a neve. Narancssárga fényvisszaverő nyakörve volt, de az már lehet hogy nem volt rajta. Keressük itt helyben is, és a környéken is, de mivel sok kiránduló és turista jár errefelé, így sajnos az is könnyen lehet hogy elvitték. Ha esetleg a nyakörve már nem volt rajta, akkor azt is hihették hogy nincs gazdája. AKI ESETLEG JÓ SZÁNDÉKKAL ELVITTE, NAGYON SZÉPEN KÉRJÜK HOZZA VISSZA, VAN GAZDÁJA! Nagyon szeretjük Kormikát! Anyukája, kicsi játszópajtása, kicsi és nagy gazdája már nagyon várjuk haza! Köszönöm!
A BECSÜLETES MEGTALÁLÓNAK JUTALMAT ADUNK!
Ha jelentkeznének Önöknél, hogy találtak teljesen fekete közepes méretű macskát, akkor kérem haladéktalanul hívjanak! Az lenne a kérésem, hogy mivel bárki elvihette az országban, akár saját magának is, így nehezebb megtalálni. Szóval azt kérem, juttassák el ezt a felhívást minden, ismerősüknek, állatbarátnak, állatvédő egyesületnek, természetbarátnak – akik túrázhattak erre, vagy aki a kérdéses időben Bakonybélben járt, és ők is küldjék tovább, hátha a végén eljut ahhoz aki elvitte. Sosem lehet tudni. Az a hitvallásom, hogy soha semmi nem sikerülhet, ha meg sem próbáljuk! Szeretnék mindent megtenni, hogy viszontlássuk épségben, ezért KÉREM SEGÍTSENEK, KÜLDJÉK TOVÁBB, próbáljuk meg, nem veszíthetünk semmit! Köszönöm!
Hívjon kérem ha elvitte, látja vagy tud róla valamit! Köszönjük!
TEL: 20/486-9576"

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Köszönjük az adományokat:

January 28, 2020

November 5, 2019

October 27, 2019

October 14, 2019

April 23, 2018

Please reload

HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678. Külföld: IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000,  BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now