top of page

Az Újváros Téri Általános Iskola adományai


Ma délelőtt nagyon szép élményben volt részünk! Bizsu kutyusunk, a mi háromlábú tündérkénk pedig ismét a középpontba került. Ezúttal nem előadást tartott gyerekeknek a felelős állattartásról, igénybe véve az én segítségemet, hanem egy nagy rakás adományt indult el átvenni az Újváros Téri Általános Iskola tanulóitól!

Bizony, ilyen szép és jó dolgok is történnek ebben a városban!

A napokban tudtam meg, hogy az iskola dolgozói úgy döntöttek, egy gyűjtést szerveznek a tanulók között, hogy segíthessék a kiskapudi Falkát!

Hatalmas öröm és megható érzés volt, amikor erről értesültem, a mai napról nem is beszélve, amikor a sok, csillogó szemű kisiskolás előhozta az iskola aulájában a sok-sok adományt, és a szégyenlősségét gyorsan legyőző Bizsuka jelenlétében átadták! Ez megint egy olyan élmény volt, amit a szívembe jó mélyre elraktározhatok, és nehéz napokon majd elővehetem, hogy erőt merítsek! Ez nagyon szép volt, gyerekek! Sok-sok tápot, konzervet, szalámit, plédet, meleg holmikat, fekhelyet és még gyógyszereket is kaptak a megmentett kutyusok és a cicák! Nagyon köszönjük a sok adományt minden jólelkű gyereknek, szülőnek, és nagy-nagy köszönet az iskola Igazgatónőjének, a tanároknak és a tanító néniknek, ezért a példás hozzáállásért! Köszönet az Újváros Téri Általános Iskolának a kiskapudi épülő kutyamenhely Falkájától!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page