top of page

Strapa Putnokról

Strapa szerető gazdiját várja Kiskapudon... Strapa az a kutyus, akit anno Putnokról hoztam el -Cukorral együtt- nagyon-nagyon rossz állapotban, neve is ebből ered. Strapa meggyógyult, rendbe jött, és testileg-lelkileg is megerősödött. Nagyon kedves, jóindulatú kutyus, aki egy csepp jóért is nagyon hálás tud lenni, egyetlen bökkenő van vele, hogy az ennivalóját iszonyúan félti. Őt így kell elfogadn...i, amikor eszik, magára hagyni, ha ezt tiszteletben tartjuk, Strapa a legjobb barátunkká is válhat. Éber jelző kutyus, bátor, és akit megszeret, ahhoz nagyon ragaszkodik. Közepes testű keverék, ivartalanított kan, szép megjelenésű kutyus.

Olyan boldog lenne egy kertes házban ,ahol egész nap mozoghat, szaladozhat, fontoskodhat...

Elhelyezését csak ideiglenesen tudtuk megoldani, de ha akkor nem hozom el onnan az út széléről, az állatorvos szerint pár napon belül meghalt volna, nagymértékű gyulladás miatt...Tele volt sebekkel, le volt soványodva, és mindenféle élősködők kínozták. Nem hiába lett a neve Strapa...Múltjából csak a kajaféltés maradt.

Strapa oltásokkal, chipezve és ivartalanítva, teljesen meggyógyulva, költségeihez való, jelképes 4.800 Ft-os hozzájárulásért cserébe szerető gazdi számára örökbe fogadható. Érdeklődni utána nálam lehet: 0670/597-8277 , a legbiztosabb smst küldeni a kutyus nevével. Hiszek benne, hogy Strapára is vár az Igazi valahol...

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page