Köszönjük a karácsonyi adományokat!

Köszönetünk Igó Boglárkának, és a Vénusz Szépségszalon minden adományozójának a Karácsonyra összegyűlt finomságokért és szép összegért! Köszönjük, hogy Rátok mindig számíthatunk! És úgy szintén hatalmas köszönetünk a Lidl-ben lévő Dohánybolt jólelkű dolgozóinak, és az ott dolgozó, mindig vidám srác anyukájáéknak is a Karácsonyra nekünk vásárolt tápokért és konzervekért! Olyan jó, hogy így szerettek minket! :)

Sziasztok kedves Kétlábúak! Sevy vagyok Kiskapudról, a rosszcsont kamaszok egyike :)Engedjétek meg, hogy - mivel szegény Ildikónak sosincs ideje, és már nagyon bántja, hogy még a sok-sok karácsonyi ajándék nagy részét sem jutott oda, hogy megköszönje, - ezért helyette én, mint teljes jogú falkatag, írjak néhány sort hálánk jeléül!

Voltak ám még sokan, akik nem feledkeztek el rólunk ezen a Karácsonyon, ám megmondom őszintén, most mennem kell tovább játszani, Eviék várnak, de ígérem, hamarosan vagy a mi Ildikónk, vagy ha őt túlságosan lefárasztanánk, akkor valamelyik társam, jelentkezni fog a további köszönetekkel... Köszönjük, hogy ennyien mellettünk álltok! A Kiskapudi Falka, Ildikó és Dávid nevében: Sevy kutyus.

  • Facebook
  • Twitter

HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678. Külföld: IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000,  BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now