top of page

Adományok Kiskapudra! Köszönjük!

Örömmel jelentem, hogy csütörtök este megérkeztek a nagyrészt Kovacs Krisztina által összegyűjtött, és más, jólelkű emberek által kiegészített adományok Kiskapudra! Hatalmas öröm volt ez nekünk és a Falkának!

A nagy hidegben életfontosságú meleg takarók, rongyok, szőnyegek, paplanok érkeztek, jött nagy boldogságunkra 3 kutyaól is, kaptunk nagyon jó minőségű konzerveket (Józsika fogyasztja hatalmas étvággyal :), érkeztek gyógyszerek, kötszerek, féreghajtók, és felsorolni is képtelenség, annyi minden. A nagy matracot már birtokba is vették a kutyusok, napközben leginkább Boldizsár, a falkavezérünk és "sleppje" pihenget rajta boldogan, a kisebbik matracot pedig Burkus kutya kapta meg, aki azóta fel sem akar állni róla...

Nagyon-nagyon szépen köszönjük, hogy ennyi mindent gyűjtöttetek össze részünkre, és hogy ennyien beszálltatok az adományokba, nagyon jó érzés ez nekünk! Hatalmas köszönet mindenkinek, aki beleadott a benzinpénzbe, és bizony örök hálánk Szklenár Brigittának és családjának, hogy önzetlenül bevállalták ezt az utat a veszélyes téli idő ellenére is!

Nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt a sok mindent mi kaphattuk, és hogy minden gond nélkül megérkezett! Hajnal egyig pakoltunk a nagy hidegben, még az öcsém is kijött segíteni, de tettük mindezt boldogan, jó érzéssel a szívünkben! Köszönjük szépen Szklenár Brigittának, Kovács Krisztinának és Henn Barbarának!

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page