top of page

Jelentem: HÓ ALATT VAGYUNK!

Jelentem: HÓ ALATT VAGYUNK! A néhány napos erőteljes havazás megtette a magáét Kiskapudon is, hatalmas mennyiségű hó hullott épülő menhelyünkre, Dávid nem győzte a havat lapátolni. A kutyusok örülnek, mi azért nem annyira. Főleg az utak állapota iszonyatos, már most végre takarítják, de néhányszor konkrétan az életünket veszélyeztettük a szerpentinen, míg délelőtt kijutottunk, éjjel pedig haza.

Az enyhülés viszont jól jött, sajnos, már nem érezhető. Egyre jobban hűl le a levegő mifelénk, és bizony ez a Falka étvágyán is meglátszik, lassan már nem lesz az a kajamennyiség, amit ne pusztítanának el egykettőre.

Úgyhogy minden segítséget, támogatást, felajánlást hálásan fogadunk ezekben a hideg időkben! Plédeket, szőnyegeket, rongyokat is várunk továbbra is, és köszönjük mindenkinek, aki az eddigiekben juttatott el részünkre, nagyon nagy segítség ez. Már nagyon várjuk, hogy végre megjöjjön a tavasz, bár tudom, addig még nagyon sok kemény nap vár ránk. Én magam előre félek attól a naptól, amikor ez az iszonyatos mennyiségű hó majd megolvad nálunk.

Csak bízni merek benne, hogy addigra realizálódik a szavazás általi nyereményünk, és megérkezik majd (folyamatban van!), hiszen főleg a sár elleni küzdelemhez kértünk dolgokat (zúzott kő, járdalapok). Most már igyekszem majd időnként jelentkezni, bár ami engem illet, és a lelkemet, még korántsem vagyok túl a dolgok nehezén...Köszönöm a sok-sok kitartást kívánó és erőt adó üzenetet, smst, levelet. Aki szeretné a Falkát segíteni ezekben a kemény januári napokban, az kis tagszervezetünk, a Herosz ózdi szervezete otp 11734121-20043678-00000000 számú számlaszámán keresztül megteheti, és ezúton is köszönjük. Kérjetek nekünk mielőbbi tavaszt...

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page