top of page

Szomorú napok és következményei

Kedves Mindenki!

Eddigi működésünk legnagyobb krízishelyzetébe kerültünk. Gyilkos betegségek ütötték fel fejüket kutyusaim közt, melynek több szomorú következménye is lett. Végtelen fájdalommal írom le: Leonidasz, Mariusz, Dijon, Titusz, Pete, Kobra, Spartacus, Kornéliusz és kis Kobold elhagyták ezt a világot, magukkal vive szívem egy-egy darabját, és átköltöztek a Kutyamennyországba.

Míg élek, nem felejtem el őket, ahogyan életem legborzalmasabb 10 napját sem, mely alatt elsírtam minden könnyemet. Lelkembe belevésődött kilenc kis tekintet, kilenc kis apró lény, akik élni akartak, akik tőlem várták a segítséget, én pedig a Csodát onnan fentről, ám a csoda ezúttal elmaradt. Micike hihetetlen meggyógyulása másfél napos betegség után viszont erőt és reményt adott nekünk. Ahogyan az is,hogy jónéhányan NEM betegedtek meg.

Ám a következmények hosszú ideig kísértenek még, nem csak lelkileg, másképpen is: befogadni jó ideig nem tudok (ebbe belegondolni is borzasztó), ezért nagyon sürgősen szükség lenne olyan jó emberek jelentkezésére (legfőképpen Ózdon), akik vállalnának időnként egy vagy több kutyust átmeneti időre, megadva ezzel az esélyt nekik a boldogságra. Higgyétek el, felejthetetlen élményeket kaptok, és sokkal gazdagabbak lesztek, ott legbelül.

És egy másik következmény: a mai napon Borzas kezelésére és infúziójára, illetve gyógyszereire az utolsó pénzt vettem le a bankszámláról, és innentől nincs tovább… A sokfelé etetett állatok, az itt élő gazdira várók, az ivartalanításra bejegyeztetettek, a távolabb élők, és a Többiek pedig várnak rám. Ha tudsz, kérlek, segíts! Adományokat és anyagi segítséget egyaránt hálásan köszönünk! Hogy a dolgom még nehezebb legyen: a meghalt picikéim oltásainak költsége is rám hárult, hiszen ezt normális esetben az új gazdi rendezi utólag, és ez, sajnos, Nekik nem adatott meg. (És itt egy sosem szűnő Miért???)

Számlaszám: HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678 Telefonszámom: 0670/597-8277 (inkább délután)

Ez a szemét betegség felforgatott mindent… Nemrég még tele voltam sok-sok egészséges, vidám kiskutyával, aztán jött a Pokol katonája, és szétzúzott mindent, jelenben és jövőben, testekben és lelkekben egyaránt. Köszönöm,ha meghallgattál! És kívánj szebb napokat nekünk!

Állatbaráti szeretettel: Fazekas Ildikó

Ózd, 2009. március 22.

0 comments
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page