Az Öreg öröksége

Köszönöm mindenkinek,aki segített szebbé tenni Öreg,alias Vén Kalóz utolsó heteit, hónapjait. Köszönöm mindenkinek, aki szívébe engedte ezt a vak,süket, ősz szakállú matuzsálemet, akit feledni soha nem fogok tudni. Öreg június 5-én az örök vadászmezőkre távozott.

Örökségként egy gondolatot hagyott ránk: aki segíteni tud és szeretne, ne késlekedjen, tegye meg, hiszen az élet kiszámíthatatlen, és talán mikorra úgy döntünk, hogy segítünk,már nincs kinek!

Nem Öreg az egyetlen, aki érdemes a szeretetre, a segítő szándékra. Itt befogok mutatni olyan kutyákat és cicákat, akik gyámolításra szorulnak. Jóformán egymagam vagyok, és születési rendellenességem, hogy mindenkin segíteni akarok. De sajnos, sokszor anyagi korlátokba ütközök. Százfelé osztok mindent, nemcsak a szívem tartalmát,hanem a pénztárcámét is. Ha tudsz, ha lehetőséged van rá, és ha szeretnél, akkor segíts NEKIK! Köszönöm mindegyikük nevében!

  • Facebook
  • Twitter

HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678. Külföld: IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000,  BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now