Ne nézz félre!

Itt vagy a Facebook-oldalamon érthesíthetsz, ha veszélyben levö állat​​ról van tudomásod
 

Kóbor, éhes, beteg állattal találkoztál?
 

Állatkínzásról, kutyaverekedtetésröl szeretnél bennünket értesíteni?

Az ózdi rendörség száma egyébként: (06) 48 570-070

Az én telefonszámom: (06) 70 597-8277, Fazekas Ildikó

 

A telepünkön sajnos létszámstopp van. Kérjük, ezt tartsátok tiszteletben
Egész egyszerűen sem anyagilag, sem emberileg-fizikailag, sem hely szempontjából nem bírunk el egyetlen eggyel több kutyával sem!

Nem azt kérem, hogy bárki hagyja kint a hidegben, ha kóbor kutyát lát, vagy dobja ki a sajátját, hanem éppen ellenkezőleg:

azt kérem, próbáljon mindenki más, rajtunk kívüli, de jó megoldást találni az érintett négylábú számára! Ha hirdetéssel kell segíteni, a dikuszka@gmail.com-ra kérek fotót, némi infót és telefonszámot!

 

Név *

Email *

Telefon

Üzenet *

FELHÍVÁS  A JÓÉRZÉSŰ EMBEREKHEZ!

 

   Hiába létezik az állatvédelmi törvény, mindnyájan tudjuk, hogy sajnos ez nem állítja meg a gonosz embereket a négylábúak bántalmazásában. Tudom jól, hogy a Rendőrség nincsen felkészülve az állatkínzásos esetekre, és sajnos, különösebben nem is fogják fel ennek szörnyű jelentőségét!

Éppen ezért kampányt indítok az állatkínzók ellen!

Aki tud a környezetében olyan állatról, akit kínoznak, éheztetnek, bántanak, nem megfelelően bánnak vele, vegye fel a kapcsolatot velem, és én lépni fogok! A kis láncon tartott kutyák  ugyanúgy védelemre szorulnak, mint a megmérgezett cicák. Aki lát olyan esetet, hogy kocsiból állatot dobnak ki, az ne dugja homokba a fejét, jegyezze fel gyorsan az autó rendszámát, mert ez is büntetendő cselekmény. Fontos, hogy végre összefogjunk az állatokért! Talán, ha a gonosz, állatokkal nem méltó módon bánó emberek látják, hogy tetteik nem maradnak titokban és következmény nélkül, kevesebb szenvedő, illetve feleslegesen elpusztuló kutya és cica lesz. Ne feledjük: ők nem tudják megvédeni magukat, és segítséget sem tudnak kérni. A mi felelősségünk kiállni mellettük!
Bejelentést lehetőleg névvel és elérhetőséggel kérek, hogy a továbbiakban segíteni tudj nekem a körülmények tisztázásában.

 

HEROSZ Ózdi Szervezete, OTP 11734121-20043678. Külföld: IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000,  BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now